Yerel Basında Bugün ( 6 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 6 Şubat 2018)
06.02.2018
658
A+
A-

 

 

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Şehrin göbeğinde yer alan iki askeri alan ile alakalı hala bir gelişme yok. Çark Kışlası yerine Büyükşehir Lojmanlarının yerine ise Adapazarı Belediyesi Hizmet Binası yapılabilir.

 

ADAPOSTASI

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HAREKETE GEÇTİ MAGANDALAR ARTIK RAHAT DEĞİL

İl Emniyet Müdürlüğü, düğün ve özel günlerde gelişigüzel silah atılmasının önüne geçmek için harekete geçti. İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, ‘ Artık düğün ve özel günlerde silah atılmasının önüne geçilmesi amacıyla kameralı takip sistemi kurulacak. Düğünlere polis, sivil olarak davetli gibi gidecek’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA  

DÜĞÜNLERE SIKI TAKİP!

Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya, silah kullanımı ve atılmasına karşı yürütülen mücadele kapsamında düğünler ve özel günlerin kamerayla takibe alınacağını söyledi.

 

SAKARYA HALK

HEDEF 4X4

Erenler’ deki emniyet hizmet binası, Maltepe’ deki 33 dönümlük alana inşa edilecek. Hırsızlık ve uyuşturucu müptelaları ilden temizlenecek. Okullar her zamanki gibi gözbebeği olmaya devam edecek. Hatalı park eden sürücü telefonla uyarıyı dikkate almaz ise gereği yapılacak.

 

YENİ SAKARYA

TÜRKİYE’NİN YAPTIĞI MEYDAN OKUMA

Hak-iş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, taşeron düzenlemesine ilişkin, ‘Türkiye’nin yaptığı, küresel emperyalizmin dayattığı ‘Devleti küçültün, temel bir kısım yatırımlardan vazgeçin’ mantığına bir meydan okumadır’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

MÜDÜRDEN 4 HEDEF!

Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Gazeteciler Birliği’ne yaptığı iade-i ziyarette şehir adına emniyet açısından önemli sayılabilecek gelişmeleri anlatırken, ilk etapta 4 hedefe odaklarını söyledi.

 

SAKARYA YENİHABER

POLİSE SAĞLAM BİNA

17 Ağustos depreminde hasar gören Emniyet Müdürlüğü için Dörtyol’da Bayındırlık İl Müdürlüğü’nün yıkılan binasının bulunduğu araziye bina yapılacak.

 
658 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.