Yerel Basında Bugün (6 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (6 Nisan 2018)
06.04.2018
658
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

SATSO’DA KADER GÜNÜ

SATSO’ nun kaderi bugün belli oluyor. Bugün toplanacak SATSO Meclisi yeni başkan ve yönetim kurulunu oylayacak. Başkan adayları Akgün Altuğ ve Mahmut Kösemusul kozlarını paylaşacak.

 

ADA POSTASI

SATSO BAŞKANINI SEÇİYOR

SATSO Yönetim Kurulu, TOBB Delegeleri ve Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeleri seçimi bugün yapılacak. SATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı için mevcut Başkan Mahmut Kösemusul ve Akgün Altuğ yarışacak.

 

BİZİM SAKARYA 

ÇİFTE SEÇİM

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim heyecanı sürüyor. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ile Meclis Başkanı Akgün Altuğ’un aday olduğu seçim bugün yapılıyor.

 

SAKARYA HALK

SON SÖZ ÜYENİN

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegeleri ve Disiplin Kurulu üyelerinin seçimi bugün kurum binasında yapılacak. SATSO Meclis Başkanı ve diğer birimlerin seçimi ise yarın yapılacak.

 

SAKARYA YENİ HABER

NEFESLER TUTULDU

SATSO’ da bugün yapılacak başkanlık seçimleri kıran kırana geçecek. Mahmut Kösemusul ve Akgün Altuğ’un yarışacağı seçimlerde 87 meclis üyesi oy kullanacak. Kulislerde iki adayın listelerinde sürprizler yaşanabileceği öğrenildi.

 

SAKARYA YENİGÜN

SATSO’DA KARAR ANI!

SATSO’ da başkanlığa aday olan Mahmut Kösemusul ile Akgün Altuğ seçimleri kazanabilmek için yoğun kulis yaparlarken, 87 meclis üyesi bugün kullanacakları oylar ile odayı 4 yıl boyunca yönetecek başkan ve yönetimini belirleyecek.

 

YENİ SAKARYA 

SATSO’DA FİNALE DOĞRU

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda bu sabah saat 09.00’da başlayacak başkan ve yönetim kurulu seçimleri, yarın yapılacak meclis başkanı seçiminin de aynası olacak.
658 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.