Yerel Basında Bugün (6 Ağustos 2017)

Yerel Basında Bugün (6 Ağustos 2017)
06.08.2017
520
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

 ‘Doğumevi’nde İşler Yolunda’

Sakarya’nın 8 yıldır tamamlanmasını beklediği Kadın Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi’nde uzun bir süredir hiçbir ilerleme kaydedilmemişti. Hastane inşaatı için yeni koordinatör görevlendirilmesi sonrasında işler büyük ölçüde hızlandı.

 

ADAPOSTASI

‘Tarım Arazileri Yok Ediliyor’

Sakarya’nın tarım arazileri ile ilgili konuşan CHP Milletvekili Engin Özkoç, “Sakarya, arazi toplulaştırması bakımından Türkiye’de en hazır ildir. Planları hazırlanmıştır. Yıllardır neden kimse harekete geçmez ? Tarım arazileri yok ediliyor” dedi.

 

BİZİM SAKARYA

‘Tugayda ‘O Gece’ !’

86’sı tutuklu 224 yargılandığı davanın son duruşmasında tanık olarak dinlenen Kıdemli Başçavuş E.F., darbe girişimi gecesinde tugayın komuta kademesinde yaşananları anlattı.

 

SAKARYAHALK

‘Artan Konut Talebi Fiyatları Coşturdu’

Sakarya son 3 senede satılık konut fiyatları (sıfır dairede) yüzde 55,74 artış ile ortalama 250 ila 260 bin TL’ye yükseldi. Konut talebinin yüksek olduğu ilimizde kira fiyatları ise adeta astronomik rakamlara ulaştı.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘Hayal Değil Gerçek !’

2001 yılında ADASU olarak kurulan, 2011 yılında ise SASKİ adıyla hizmetlerine devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, bugüne kadar yaptığı altyapı çalışmalarında inanılması güç bir rekora imza attı.

 

SAKARYA YENİHABER

’Teşkilatları Uyardı’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 il teşkilatına gönderdiği kongre rehberinde, tepeden tırnağa kendilerini gözden geçirmelerini isteyerek, zayıf yanlarını güçlendirmelerini istedi.

 

YENİ SAKARYA

‘Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürecek’

Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası’nda ülke genelinde 100 bin kurban hedeflediklerini belirten Türk Kızılay’ı Sakarya Şubesi Başkanı Zahit Tiryaki, “Uygulanacak model sayesinde ihtiyaç sahipleri sadece Kurban Bayramında değil, yıl boyu ete kavuşacak” diye konuştu.

 
520 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.