Yerel Basında Bugün (5 Ocak 2018)

Yerel Basında Bugün (5 Ocak 2018)
05.01.2018
566
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

YENİ HAL’DE HAVA PARASI ŞOKU!

Arifiye’ de inşası devam eden Yeni Sebze ve Meyve Hali Mahkemelik oldu. Mevcut halin bulunduğu Erenler’ deki 16 işletme kendilerinden kişi başı 830 bin TL hava parası ve kira istendiğini ileri sürerek projeyi mahkemeye taşıdı

ADA POSTASI

KUTLU YÜRÜYÜŞ SÜRECEK

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın yönetim kurulu toplantısına katılan Uncuoğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023 hedeflerimize ulaşmak için milletimiz ile birlikte kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz” dedi.

 

BİZİM SAKARYA

MÜTEAHHİTLERİ ÇILDIRTAN ZAM!

Sakarya’da ki beton santrallerinin anlaşıp fiyatlara yaklaşık yüzde 30 zam yapması müteahhitleri çileden çıkarttı. Müteahhitler Birliği zammın tekelleşme sonucu yapıldığı gerekçediyle rekabet kuruluna gidecek

 

SAKARYA HALK

MHP SAHAYA İİNİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Teşkilatı “Harekete Geçiyoruz” temasıyla 2019 yılında yapılması planlanan yerel yönetimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için kollarını sıvadı. Başkan Bülbül, “Bütün Sakaryalıları Pazar günü bekliyoruz” dedi.

 

YENİHABER

AFAD GÖNÜLLÜ ARIYOR

AFAD İl Müdür Hüseyin Kaşkaş, olası depremlerde arama kurtarma ekiplerinin yetersiz kalacağını belirtere, Sakarya’da arama kurtarma eğitimi vermek üzere gönüllü aradıklarını belirtti.

 

YENİ SAKARYA

FETÖ’YE DE SESİN ÇIKSIN

AK Parti Milletvekili ve Genel Merkez SKM Başkanı Ali İhsan Yavuz, Sakarya Baro Başkanı Zafer Kazan’ın kendilerine yönelik eleştirileri üzerine, “Bizi eleştirdiği kadar FETÖ’yü eleştirmiyor. Biraz da FETÖ’ye sesini çıkarsın da görelim” dedi.
566 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.