Yerel Basında Bugün (5 Mart 2018)

Yerel Basında Bugün (5 Mart 2018)
05.03.2018
542
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ŞEHİR UYANIYOR

Son dönemde giderek artış gösteren çocuğa yönelik cinsel istismar olaylarına yönelik STK’lar tepki gösterdi.

ADA POSTASI

ÇOCUK HAYATTIR DOKUNMA!

Sakarya Barosu, Sakarya Kadın Platformu ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi Yeni Cami’de bir araya gelerek Atatürk Bulvarı üzerinden AKM önüne kadar yürüyerek ‘Çocuk istismarını’ protesto ettiler.

BİZİM SAKARYA  

İYİ PARTİ’DE GERGİN KONGRE

İyi Parti’nin gergin başlayan kongresi, yine gerginlikle sona erdi. Adaylığı için atılan imza sayısı, Divan tarafından yetersiz bulunan Serdip Dokumacı çekildi.

SAKARYA HALK

İYİ KAPIŞTILAR!

Siyasete yeni soluk getirmek için yola çıkan İyi Parti’nin ilk Sakarya İl Kongresi pek iyi geçmedi. İki adayın yarıştığı kongrede liste kavgası çıktı ve taraftarlar birbirleriyle fena kapıştı. Olayların daha da büyümesini sağduyulu partililer güçlükle engelledi.

SAKARYA YENİ HABER

İYİ BAŞLAMADILAR

İyi Parti’nin dün yapılan olaylı il kongresinde Hüsamettin Atasever yeniden seçildi. Divana sunduğu liste kabul edilmeyince Serdip Dokumacı adaylıktan çekildi. Tribünlerden sahaya su şişesi ve şemsiyeler atıldı.

YENİ SAKARYA 

DEV PROJENİN TEMELİ ATILIYOR

Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası Projesi’nin 5 Mart Pazartesi günü temelinin atılacağını belirten Başkan Toçoğlu, ‘Yenikent ’in ve şehrimizin sosyal dokusuna kazandıracağımız dev projenin hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizi törenimize davet ediyorum’ dedi.

 
542 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.