Yerel Basında Bugün ( 5 Aralık 2017)

05.12.2017

ADAPOSTASI

ALTERNATİF ULAŞIM ÜRETİN

Adapazarı Belediye Meclisi’nde gündem şehir içi ve zamlanan şehirlerarası ulaşım oldu. Yetkililere çağrıda bulunan MHP’li Meclis Üyesi Erhan Acar, “Alternatif ulaşım üretin. Adapazarı’nın altyapısı var. Ada Treni gelsin” şeklinde konuştu.

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

YOK ETTİK!

2008 yılında çevre düzenlemesi yapılarak içi ışıklandırılan Pamukova Acısu Mağarası artık yok. Sakarya’nın turizm değerlerinden biri olan ve milyonlarca yılda oluşan tarihi mağara Akçay Barajı’ndaki inşaat çalışmalarına kurban edildi

BİZİM SAKARYA

ŞAŞIRTAN GELİŞME!

Büyükşehir Belediyesi’nin, Tarım Bakanlığı’nca mera vasfından çıkartarak tahsis ettiği yeni stadın karşısındaki bölgeye yapılması planlanan ‘Bisiklet Adası Projesi’nin Yenikent’e  taşınabileceği belirtildi.

SAKARYA HALK

TAM YOL İLERİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin huzuru, kardeşlik ortamımızın güçlendirilmesi önceliğimizdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde iki günü bir olmadan çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz. Sorunları yok saymadan 2018’e en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi

YENİHABER

EN BÜYÜK DESTEK ÜNİVERSİTENİN

Başkan  Alemdar, ilçenin gelişmesindeki en büyük desteğin SAÜ olduğunu belirterek, “60 bin öğrencinin konaklamış olduğu bir ilçede eğer öğrenci Serdivan’ın dışına çıkmadan eksiklerini gideriyorsa bu ilçede aradığını bulabiliyor demektir” dedi.

YENİGÜN

ÇÖZÜLEMEYECEK SORUN YOK!

İlimizdeki kamu kuruluşlarının 2017 yılında gerçekleştirdiği yatırımlar, projeler ve genel faaliyetleriyle hedeflerinin istişare edildiği ‘2017 Yılı Değerlendirme Toplantısı’ dün Vali İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında gerçekleşti

YENİ SAKARYA

KAVGA ÖLÜMLE BİTTİ!

Serdivan ilçesinde 39 yaşındaki Cevdet Acar’ı bıçaklayarak öldüren şüpheli Ali T, İstanbul’da yaşadığı eski mahallesinde polis ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu kıskıvrak yakalandı.