Yerel Basında Bugün (5 Ağustos 2017)

Yerel Basında Bugün (5 Ağustos 2017)
05.08.2017
554
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

 ‘SAÜEAH, Nefes Alacak’

Vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler sonrasında il protokolü hastanede yaşanan tüm bu olumsuzlukların giderilmesi için devreye girdi.

 

 ADAPOSTASI

‘Bakanlık Çıkarması’

Sakarya Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, Milletvekilleri ve iktidar partisi il başkanından oluşan Sakarya heyeti Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’yü ziyaret etti. Şehrin taleplerini Bakan’a ileten heyet müjdelerle döndü.

 

BİZİM SAKARYA

‘Kölelik Sözleşmesi’

Kamu Sen Sakarya İl Temsilcisi Rahim Varol, Sakarya’daki bir hastanede iş yapan taşeron firmanın çalışanları ‘kölelik sözleşmesi’ imzalama zorladığını iddia etti.

 

SAKARYAHALK

‘Sakarya’nın Taleplerini Değerlendiriyoruz.’

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, “Sakarya, bölgede sanayisi ve ticareti son yıllarda gelişen çok önemli şehirlerimizden. Enerji sektöründe de önem verdiğimiz yüksek ve alçak gerilim test laboratuvarı için Sakarya’nın talebini de değerlendiriyoruz, çalışmalarını inceliyoruz, bu çalışmaya da Sakarya ev sahipliği yapabilir” dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘Gel de Şaşma !’

Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam’ın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olduğu dönemde görkemli bir şekilde temeli atılan Şeyh Edebali Camii inşaatı yerinde sayıyor.

 

SAKARYA YENİHABER

’Bakandan Yeşil Işık’

Bakan Faruk Özlü, yüksek ve alçak gerilim test laboratuvarının Sakarya’da kurulması için gelen talebi değerlendirdiklerini belirterek, “Projeye Sakarya ev sahipliği yapabilir” dedi.

YENİ SAKARYA

‘Enerjiye Ev Sahipliği’

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, “Enerji sektöründe de önem verdiğimiz yüksek ve alçak gerilim test laboratuvarı için Sakarya’nın talebini de değerlendiriyoruz, bu çalışmaya Sakarya ev sahipliği yapabilir” dedi.

 
554 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.