Yerel Basında Bugün (31.12.2012)

31.12.2012

31.12.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yıla girerken 2012 yılını değerlendirdi

“Büyükşehir 2013’ü bekliyor”

ADAPOSTASI

Başkan İnci, iddialara sert çıktı

“Beni kavgaya çekmeye çalışan insanlar var”

Ali İnci Adapostası’na konuştu: “Zeki Toçoğu bizim ağabeyimizdir. Bununla alakalı beni, kavgaya çekmeye çalışan insanlar oluyor. Kim mücadele ederse, etsin bu konuda yokum. Hedefim Hendek’te yüzde 80 oy ile Türkiye’de en çok oy alan ilçe belediye başkanı olmak”

BİZİMSAKARYA

Kurulması planlanan taş ocağına karşı çıkan yöre insanı yine ayakta

“Yanık direniyor”

Taş ocağı kurulmasını engellemek için Yanık’ta 7 aydır eylemler devam ediyor. Dün Yanık’ta yine farklı bir eyleme imza atıldı. Eyleme destek veren MHP Milletvekili Münir Kutluata, Yanık’lı vatandaşların direnişleriyle Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

SAKARYAHALK

2012 yılını değerlendiren Başkan Toçoğlu, 2013 yılı içinde umutlu konuştu;

“Hizmet yılı olacak”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2012 yılıyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde Sakarya’ya yeni yaşam alanları ve hizmetler kazandırdıklarını, 2013 yılında da aynı şekilde yeni projeleri tek tek hayata geçireceklerini ifade etti.

YENİGÜN

Bakan Ergün, Yanık ve Maşukiye’de açılacak taş ocakları için konuştu

“Arayış devam ediyor!”

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Nihat Ergün, Sapanca Yanık ve Kocaeli Maşukiye’de açılmak istenen taş ocaklarına yönelik eleştiriler üzerine, “Başka arayışlar devam ediyor” dedi

YENİHABER

Eylemci köylülere benzetme

“Demir leblebi gibiler”

MHP Milletvekili Münir Kutluata Yanık’taki taş ocağı eylemine katıldıktan sonra gazetemizi ziyaret etti. Kutluata eylemci Yanık halkı için “Demir leblebi gibiler” dedi.

YENİSAKARYA

Özel okullarda veliye soruluyor, devlet okullarında zorunlu…

“Fakire ceza”

Serbest kıyafete geçişi özel okullarda velilerin onayına bırakan yönetmelik, gariban çocukların devam ettiği devlet okullarına ise aynı hakkı tanımıyor.

31.12.2012 A.T