Yerel Basında Bugün (31.10.2012)

Yerel Basında Bugün (31.10.2012)
31.10.2012
623
A+
A-

31.10.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Komşu’nun B Planı Sapanca Gölü’ymüş”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 10 günlük sularının kaldığını belirterek: ‘O nedenle Sapanca hattımızı devreye alıyoruz’ açıklaması yaptı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya genelinde uygulanacak olan Kentsel Dönüşüme yeni finans desteği

“Evini boşaltana kira ve nakliye yardımı”

Marmara Depremi’nin ardından Sakarya’da bin 3 yüz konut hasarlı olarak 12 yıldır çözüm bekliyordu. Kentsel dönüşüm yasasının çıkmasının ardından ilimizde hasarlı binaların yıkılması için yeni süreç başlamış oldu.

ADAPOSTASI

“Siyaset sahada”

2013’te yapılması için uzlaşı sağlamaya çalışan yerel seçimler öncesi siyasiler sahaya iniyor. AK Parti’de kulisler hızlanırken MHP’de her şey 4 Kasım’da gerçekleşecek Kurultay’da belli olacak. CHP ise Büyükşehir hariç adaylarını ön seçim ile belirleyecek.

BİZİMSAKARYA

“Pancar ekicisine tuzak”

MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, pancar üreticisine banka tarafından ödeme yapılması için boş evraklara attırıldığını söyleyerek, ‘Bu imzaların ne anlama geldiğini birileri, bu işin ilgilileri mutlaka açıklamalıdır’ dedi.

SAKARYAHALK

“Gölde tehlike!”

Eyvah! Kocaeli’nin içme suyunu karşılayan Yuvacık Barajı’nda 10 günlük su kalması üzerine komşu, Sapanca Gölü’nden su almaya başlayacak. Yağışların yetersiz olması nedeniyle su seviyesinin 5 metreye kadar düştüğü Sapanca Gölü’nde Kocaeli’nin de su almaya başlamasıyla birlikte su seviyesinin daha da düşeceği belirtiliyor.

YENİGÜN

MHP İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Kurultay için konuştu

“Değişimden yanayız”

MHP’nin 4 Kasım Pazar günü yapılacak 10. Büyük Kurultay için konuşan İl Başkanı Mehmet Erdoğan, ‘Sakarya’daki 14 ilçe başkanı ile birlikte, parti yönetiminde ve siyaset yapmada değişimden yanayız’ dedi.

YENİHABER

Birçok ildeki yasakçı zihniyete demokrat tavrıyla ders verdi

“Örnek Vali”

Birçok ilde Cumhuriyet kutlamalarına engel olunurken Vali Mustafa Büyük Sakarya’da olabildiğince demokrat bir ortam yarattı. Ne CHP’nin çelenk töreninde, ne de gece yürüyüşünde bir engel çıkardı.

YENİSAKARYA

“Kaçak dolgu!”

Erenler Belediyesi’nin Sakarya Nehri kıyısında yeni şantiye kurmak için başlattığı dolgu çalışmasının izinsiz yapıldığı bildirildi.

31.10.2012 MA

 
623 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.