Yerel Basında Bugün (31.03.2012)

Yerel Basında Bugün (31.03.2012)
02.04.2012
949
A+
A-

31.03.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Başkan Zeki Toçoğlu Twitter’dan vatandaşların sorularını yanıtladı.

“Hafif raylı sistemi hizmete sunacağız”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Öncelikli hedefimiz mevcut tren garı ile iki terminal arasında raylı sisteme geçmek ardından hafif raylı sistemi kullanarak halkımızın hizmetine sunmaktır’.

ADAPOSTASI

AK Parti İl Yönetimi’ne girmek isteyenler bu habere oldukça şaşıracak

“İl yöneticileri temayülle seçilecek”

AK Parti Yönetim kurulunda yer almak zorlaştı. Yönetim Kurulu’na talip olanlar için önce havuz oluşturulacak, sonra da geniş katılımlı temayül yapılacak.

ANADOLU

Darıçayırı’na çimento fabrikası kurulması konusunda halk ikna edilmiş ÇED’leri hazır, inşaata başlayacaklar

“Ankara’dan halletmişler!”

SASTOP Toplantısı’nda konuşan SÜ. Öğretim üyesi ve Tema Vakfı Sakarya Temsilcisi Mahnaz Gümrükçüoğlu, Darıçayırı’na kurulacak çimento fabrikası yalnızca insan sağlığına 20 yıllık süreçte 155 milyon Dolar zarar vereceğini ekonomik yararının ise 45 milyon Dolar olacağı söylendi.

SAKARYAHALK

Doktorlar teşhis koyamadı kendi ilacını kendi yaptı

“Ölüm kalım savaşı”

Kaslarında başlayan şişkinlik ve dayanılmaz ağrılar sonucu 3 senedir hastane hastane gezen 49 yaşındaki Süleyman Demirci’ye bir türlü teşhis konulamıyor. Teşhis konulmadığı için ilaç tedavisi olamayan Demirci, kendi ilacını kendi yaparak yaşam mücadelesi veriyor.

YENİGÜN

ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar’dan, SATSO’ya TİGEM sitemi

“Tek başınıza olmaz”

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Şinasi Bayraktar, SATSO’nun kendi başına hareket ettiğini belirterek, ‘Eğer bir proje Sakarya’nın hayrına olacaksa, o proje el birliği ile yapılmalı. Ama SATSO nedense ilde tekmiş gibi davranıp, 38 yıllık odamızı yok saymaya çalışıyor’ dedi.

YENİHABER

Gürpınar: İmara kapalı arazisini satan vatandaş hakkını helal edecek mi?

“Bu nasıl vicdan”

İMO Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, Dağdibi’ndeki 365n dönüm arazinin imara kapalıyken satın alındığını hatırlatarak, bölgenin imara açılması durumunda bunun adına rant sağlamak deneceğini söyledi.

YENİSAKARYA

“İlçelere tren seferleri”

Prof. Dr. Hakan Güler, tren hattının boş durmasına kimsenin gönlünün razı olmadığını ifade ederek, ‘Büyükşehir Belediyesi Pamukova, İzmit ve Bilecik’e tren seferleri koyulabilir. Bunun için hiçbir bahane yok’ dedi.

 
949 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.