Yerel Basında Bugün (30.03.2012)

Yerel Basında Bugün (30.03.2012)
30.03.2012
474
A+
A-

30.03.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Kanlı tartışma!”

Sapanca ilçesinde, bir akaryakıt istasyonunun sahibi, tartıştığı muhasebe müdürünü tabancayla öldürdükten sonra kendisini vurarak intihar girişiminde bulundu.

ADAPOSTASI

MHP İl Kongresi 22 Nisan Pazar günü yapılacak ve kongreye Bahçeli ‘de katılacak

“Erdoğan’dan müthiş liste!”

Kongre tarihinin netleşmesiyle birlikte MHP’de liste savaşları da başladı. İl Başkan Adayı Mehmet Erdoğan’ın 13 ilçe teşkilatının destek verdiği listesi ise dikkatleri çekiyor.

ANADOLU

“Toçoğlu ve Uncuoğlu açıklama yapsın”

MHP ‘nin 22 Nisan’da gerçekleştireceği İl kongresi öncesi yaptığı değerlendirme toplantısında konuşan İl Başkanı Orhan Ünver, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun ‘Orhan Cami Meydanı içime sindi’ sözüne atıfta bulunarak ‘Senin içine sinen bizim içimize sinmedi. Denem yanılma yöntemi ile milletin parasını heba ediyorsun’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“Türkiye’nin ilki Sakarya’nın gururu”

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sakarya’da OTOKAR firması tarafından yapılan Türkiye’nin ilk tank pistinin açılışını gerçekleştirdi.

SAKARYAHALK

“Yüzde yüz yerli tank üreteceğiz”

Otokar bünyesinde kurulan ve dünyanın sayılı Test merkezlerinden biri olan Tank Test Merkezi Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın katıldığı törenle açıldı. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Otokar’da tasarım ve prototip üretimi süren Altay Tank Projesi’nin yoğun teknoloji gerektiren gözbebeği bir proje olduğunu belirterek, Türkiye’nin 2017 yılında yüzde 100 yerli tankı üreteceğini söyledi.

YENİGÜN

İlçe Başkanlarıyla toplanan İl Başkanı Orhan Ünver iddia etti

“MHP’den gözdağı”

MHP İl Başkanı Orhan Ünver, il kongresinin 22 Nisan’da olacağını açıklarken, Ferizli Belediyesi ile ilgili savcılığa intikal eden yolsuzluk iddiaları için, ‘Bu konu iddiadan da öte’ dedi.

YENİHABER

“Sudan elektrik başkanı yaktı”

Pamukova’da sudan elektrik üreteceğini söyleyip belediyeyi 650 bin TL dolandıran sahte mucitle ilgili davada eski başkan Hikmet Turan’ın malvarlığına tedbir konuldu.

YENİSAKARYA

“İki büyük proje”

Büyükşehir Belediyesi’nden yerel seçimlerin üçüncü yılında iki önemli yatırım müjdesi geldi. Bulvar düzenlemesi bugün ihale ediliyor, Çark Deresi 3. Etap Projesi’nin ise ihale sözleşmesi imzalandı.

30/03/2012 MA

 
474 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.