Yerel Basında Bugün (30 Temmuz 2018)

Yerel Basında Bugün (30 Temmuz 2018)
30.07.2018
767
A+
A-

ADA POSTASI

CAN PAZARI YAŞANDI!

Arifiye’de tır, halk otobüsü ve otomobilin karıştığı ve can pazarının yaşandığı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı. Kaza sonrası yol ulaşıma bir süreliğine kapandı.

 

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

TAMAMEN YERLİ MİLLİ

Sakarya Üniversitesi Makine mühendisliği bölümü öğretim üyelerinden ve aynı zamanda Sakarya Teknokent A.Ş. genel müdürü olan prof. Dr. Tahsin Engin’in yönettiği TÜBİTAK destekli araştırma projesinde yüzde yüz yerli ve milli akıllı deprem amortisörü geliştirildi.

 

BİZİM SAKARYA

SAKARYA’YI HİBRİT VURDU

2017 yılında Türkiye vergi iadesi oranı yüzde 14 iken Sakarya’da bu oran yüzde 78 oldu. Bu oran Kocaelin’de yüzde, Erzurum’da yüzde 16, Muğla’da yüzde 18 Eskişehir’de ise yüzde 26 olarak gerçekleşti.

 

SAKARYA HALK

KUZEY ÇATIRDIYOR!

Türkiye, erken veya 2019 Mart yerel seçime doğru hızla yol alırken, Sakarya’nın kuzeyinde bulunan üç belediye hiç de hoş olmayan iddia ve konularla gündeme gelmeye devam ediyor. AK partili, Kocaali ve Ferizli belediyelerinin davalar ve soruşturmalarla gündeme gelmesi ise teşkilatta tepkiye neden oldu.

 

SAKARYA YENİHABER

ESKİ HAL SATIŞTA

Büyükşehir Belediyesi, Erenler de bulunan hal arazisinin satışı için 16 Ağustos Perşembe günü yeniden ihaleye çıkıyor. Hal arazisinin muhammen bedeli 38 milyon 200 bin lira olarak belirlendi.

 

SAKARYA YENİGÜN

CHP’ KRİTİK GÜN!

Muharrem İnce ve ekibinin 16 Temmuz pazartesi günü başlayan imza toplama süreci bugün saat 17:30 itibariyle sona eriyor. Sakarya örgütünde Engin Özkoç ve Ayça Taşkent dışında 14 kurultay delegesi inceye destek veriyor.

 

YENİ SAKARYA

SAKARYA’NIN VİTRİNİ OLACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin buluşma noktası olan demokrasi meydanında yenileme çalışmalarının başladığını duyurdu. Toçoğlu, “inşallah Sakarya’nın vitrini olacak Türkiye ye örnek bir çalışma şehrimizde hayat bulacak” dedi.
767 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.