Yerel Basında Bugün (30 Eylül 2017)

Yerel Basında Bugün (30 Eylül 2017)
30.09.2017
583
A+
A-

BİZİM SAKARYA

5 MİLYON TL BEKLİYOR!

Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Av. Ersin Albuz, Adapazarı Gar Sahası için gönerilen 5 milyon liralık ödeneğin, bilinçli olarak kullanılmadığı bildirildi.

 

YENİHABER

O YOL BAŞLADI

Yapımı yılan hikayesine dönen Karapürçek yolunda Pekşenler-Çaybaşı Sapağı arasındaki 7 kilometrelik bölümün genişletilmesi çalışmaları başlası. 20 metre genişliğindeki yol 1 yıl içinde tamamlanacak.

 

YENİ SAKARYA

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Pamukova’nın 7 mahallesinde tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından bölgedeki vatandaşlarla buluşan Başkan Zeki Toçoğlu, ilçeye yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler verdi. Pamukova’nın altyapısına 65 milyonluk yatırım yaptık. Daha yapacak çok işimiz var “ dedi.

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

 

SADECE ARAP TURİSTLERLE OLMAZ

AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen Sakarya’daki turizm faaliyetlerinin sadece Arap turizmine yönelik olmaması gerektiğini söyledi. İsen, “Sakarya’mızın turizmini daha da canlandırmak için kapsamlı projeler üretmemiz şehrimin değerinin iyi bilerek doğru bir şekilde tanıtmamız gerekiyor “ dedi.

 

YENİGÜN

OLACAK GİBİ DEĞİL!

Hendek İlçesi’nde yeni binada önceki gece oluşan çatlaklar üzerine yapılan inceleme sonrasında binaya giriş çıkışlar yasaklandı. Binadaki çökmenin neden meydana geldiği araştırılıyor.

 

ADAPOSTASI

DÖRT MEVSİM TURİZM

Sakarya’nın her alanda olduğu gibi özellikle turizm alanında çeşitliliğinin olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Mustafa İsen Sakarya’nın dört mevsime hitap edecek turizm potansiyeline sahip olduğunu bölgenin salt Arap turizmine yönelik olmaması gerektiğini ifade etti.
583 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.