Yerel Basında Bugün (29.12.2011)

Yerel Basında Bugün (29.12.2011)
29.12.2011
761
A+
A-

29 Aralık Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler

ADAPAZARI

“Gar Meydanı yenileniyor”

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, “Gerçekleştireceğimiz çalışmanın ardından Gar Meydanı, Sakarya’ya yakışan bir görünüm kazanacak”

ADAPOSTASI

“Meydanda çalışmalar başladı ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,  Gar Meydanı çevre düzenleme çalışmasının başladığını belirtti. Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin önemli Gar Meydanında çevre düzenleme çalışmasına bugün başlamış bulunuyoruz dedi.

ANADOLU

Tadilat gören okul 2 haftadır eğitime kapalı. Ödenek geç geldi ancak sömestr tatili beklenilmedi.

“Burası Türkiye burası Sakarya”

Avrupa ve Dünya ülkeleri aya çıkıyor bizimkiler ise yaya kalıyor. Türkiye ve Sakarya’da işler farklı işliyor. Sabahları kapıda yoklama veren öğrenciler ders görmeden evlerinin yolunu tutuyor. Sakarya Meslek Eğitim Merkezinde ödenek eğitim döneminde çıkınca tadilattan dolayı dersler yapılamıyor.

BİZİM SAKARYA

Hamdi Şenoğlu, Şeker için APEK ile sendikayı işaret etti;

“Ortaklar nerede”

Adapazarı Ziraat Odası Başkanı Şenoğlu, “Şeker Fabrikası’nın kapanma tehlikesinin olduğu şu günlerde nedense fabrikanın 65 bin ortağı ile fabrikada çalışan yüzlerce işçi susuyor. Onlar bir ayağa kalksın, bizlerde onları destekleyelim sözleriyle meseleye farklı yönden yaklaştı.

SAKARYA HALK

“Gar’da çalışma başladı minibüsçüler sıkıntılı”

Büyükşehir Belediyesi tarafından dün, Gar Meydanı’nda düzenleme çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Gerçekleştireceğimiz çalışmanın ardından Gar Meydanı, Sakarya’ya yakışan bir görünüm kazanacak” derken, minibüsçü esnafı ise durakların taşınacak olmasına tepki gösterdi.

SAKARYA YENİGÜN

Gar Meydanındaki çirkinlik, ışık ve ses görüntülü havuzla son buluyor

“Nihayet başladı”

Adapazarı’nda son yıllarda çirkinliği ile gündemden inmeyen Gar Meydanı için, Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı proje dün yapılan çalışma ile start aldı.

SAKARYA YENİHABER

Sakarya’nın önemli kuruluşu Ada Şeker’in kurtuluşu için kanun şart

“Şeker sizi bekliyor”

Adapazarı Şeker Fabrikası’nın üretime devam edebilmesi için yasal bir düzenlemeye ihtiyaç var. Ancak bunun için de AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekillerinin bir araya gelmesi gerekiyor.

YENİ SAKARYA

“Nihayet”

Taşındı taşınacak tartışmaları içinde yıllardır tek çivi çakılmayan, kaderine terk edilen Gar Meydanı’nda düzenleme çalışmaları nihayet başladı.

29/12/2011 – ZS

 

 

 
761 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.