Yerel Basında Bugün (29.11.2012)

Yerel Basında Bugün (29.11.2012)
29.11.2012
1.905
A+
A-

29.11.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“13 yaşındaki kıza cinsel istismar!”

13 yaşındaki çocuğunu gazinolarda oryantallik yapmaya zorlayan aralarında gazino sahibinin de bulunduğu 9 kişi tutuklandı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Aralık ayının sonuna kadar binanın durumu ile ilgili kati rapor alanların dışında hasarlı binalar yıkılacak

“Orta hasarlı da son 30 gün”

ADAPOSTASI

“Emlak piyasasına dönüşüm freni”

Yeni ev alacak ya da kiralayacak olan vatandaş, Kentsel Dönüşüm Projesinin belirsizliğine takıldı. Emlakçılar evlerin dönüşüm kapsamına girmesinde ki belirsizliğinden vatandaşın tereddütte olduğunu ve sektörün ciddi bir daralma yaşadığını ifade ediyor.

BİZİMSAKARYA

Kutluata ilimizde tırmanan şiddet olaylarını değerlendirdi

“Sosyal yıkım gibi”

MHP MYK Üyesi ve Sakarya Milletvekili Kutluata, sokağa taşan ve her gün tırmanan şiddet olaylarının sosyal yıkım seviyesine geldiğini belirterek, ‘Bunun nedenleri araştırılmalıdır’ dedi.

SAKARYAHALK

“Tehlike kapımızda”

Aile içi şiddet ve sokağa taşan şiddet olayları konusunda önemli açıklamalarda bulunan MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, ‘Tehlikeli gelişmeler yaşanıyor. Ekonomik ve sosyal sebepli vakalarla aile içi problemlerde yaşanan artışların olumsuz etkileri artık maalesef sokağa taşıyor. Sakarya’mızda yaşanan bu durum sosyal bir yıkımdır’ dedi.

YENİGÜN

Sakarya’daki 24 firmadan 10’nun faaliyeti bakanlıkça durduruldu

“Yapı denetiminde sıkıntı!”

Müteahhitler birliği Başkanı Kadir Savaş, ilimizdeki yapı denetim firmalarının peşi sıra kapatılmasının inşaat sektörünü olumsuz yönde etkilediğini belirterek, ‘Bunun faturası ağır oluyor’ dedi.

YENİHABER

Amigo Ersin’e Başbakan’ın hediyesi Orta Garaj’a yerleştirildi

“İşte o büfe”

Başbakan Erdoğan’ın talimatıyla ‘Amigo Ersin’e tahsis edilen büfe Orta Garaj’a yerleştirildi. Aylardır beklediği büfeye kavuşan Amigo Ersin, Başbakana teşekkür etti.

YENİSAKARYA

10 ayda 24 kişi cinayete kurban gitti

“Sosyal yıkım”

MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, artan şiddet olaylarını ‘sosyal yıkım’ olarak nitelendirerek, ‘Aile içinde yaşanan problemlerin olumsuz etkileri artık sokağa taşıyor’ dedi.

29.11.2012 MA

 
1.905 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.