Yerel Basında Bugün (29.09.2012)

Yerel Basında Bugün (29.09.2012)
29.09.2012
417
A+
A-

29.09.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Çelik İsale Hattının Temeli Törenle Atıldı”

Büyükşehir Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından hayata geçirilen, tamamı çelik borulardan inşa edilecek olan Çelik İsale Hattı’nın temsili kaynak töreni yapıldı.

ADAPOSTASI

“Muhatap Alınmak”

Kentsel dönüşüm uygulanacak bölgeler, yerel yönetimler tarafından tespit edildi. Erenler Belediyesi’nin seçtiği bölge; Küpçüler ve Yenimahalle. Belediye bölgede nelerin yapılacağını, nasıl bir proje hazırlanacağını ve vatandaşla iletişimi profesyonellere vermeyi planlıyor.

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

Adapazarı Şeker Fabrikası’nı bankanın alınmasının ardından şimdi de Torunlar’a Devredildiği İddiası!

“Şekerde 3’ncü Devir mi Yapıldı”

Yüzde 98,80 hissenin Asya Katılım Bankası’na devredilen Şeker Fabrikası’nı banka tarafından da Torunlar Gıda’ya satıldığı konuşuluyor.

BİZİMSAKARYA

“Şehir Suyuna 50 Yıl Garanti”

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından projelendirilen, şehir içme ve kullanma suyunun 50 yılın garanti altına alındığı, 15 milyon yatırım bedeli yeni isale hattına ilk kaynak vuruldu.

SAKARYAHALK

“Suyun Kalitesi Artıyor”

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından hayata geçirilen, tamamı çelik borulardan inşa edilecek olan Çelik İsale Hattı’nın temsili kaynak töreni yapıldı. Şehre sağlıklı ve bol suyu kesintisiz bir şekilde sağlayacak olan ve olası depreme karşı dayanaklı olacak Çelik İsale Hattı’nın kaynak töreninde konuşan başkan Zeki Toçoğlu, bir yılda tamamlanması planlanan 15 milyon TL maliyetinin olduğunu söyledi.

YENİGÜN

Okulların açıldığı 2 hafta oldu, ama sorun çözülmedi.

“Veliler inat etti!”

Kocaali Ortaköy Beldesi’nde, 3 köyün çocuklarının başka okullara verilmesine kızan veliler, 80 civarındaki ilkokul öğrencisini 2 haftadan beri okullarına göndermiyorlar.

YENİHABER

Uyumaz tutuklandı, Saldırının ardından akıllarda soru işaretleri kaldı

“Başka Planı mı Vardı?”

Basın İlan Kurumu çalışanlarına kurşun yağdırıp bir kişiyi öldüren, iki kişiyi yaralayan Adnan Uyumaz’ın başka bir il’e kaçmayıp şehre yakın bir yerde saklanması ve üzerinden 130 mermi çıkması akıllara bu soruyu getirdi.

YENİSAKARYA

Ak Parti Pomukova’daki beklenmedik gelişmeyle boğuşuyor

‘Zor Karar!

Pomukova Belediye başkanı Cevat Keser’in Ak Parti’nin yarınki genel kurulunda rozet takacağı iddiaları partiyi karıştırdı. İlçedeki gerginlik İl Teşkilatı’na yansıdı.

 
417 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.