Yerel Basında Bugün (29.08.2012)

Yerel Basında Bugün (29.08.2012)
29.08.2012
579
A+
A-

29.08.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Baba: Kızımı tehdit ederek kaçırdılar!”

Adapazarı ilçesinde fırıncılık yapan Mehmet Tan’ın kızı Dilek Tan, 22 Ağustos sabahı babasının işyerine giderken iddialara göre Uğur A. tarafından kaçırıldı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

STK’lar ‘Türkiye’nin üzerinde kirli bir oyun oynanmak isteniyor, buna izin vermeyeceğiz’ açıklaması geldi

“Teröre karşı güç birliği”

ADAPOSTASI

“Seviyeyi düşürmeyelim!”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’da muhalefet adı altında yapılan, eleştirilerin maksadını aştığını dile getirerek; bazı STK yetkililerinin hadlerini aşan açıklamalarına tepki gösterdi.

BİZİMSAKARYA

“Hani benim mısır param?”

Çaykışla Köyünde vatandaş Milletvekili Kutluata’ya dert yandı. Köylü, halen mısır ve pancar ödemelerinin yapılmadığını belirtti. Kutluata, ‘Tarım kenti Sakarya’da çiftçinin geldiği durum, Türk tarımının içine düştüğü darboğazın resmidir’ dedi.

SAKARYAHALK

“Fındıkçıya peşin para”

Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bayraktar, 2012 sezonunda piyasa fiyatlarına göre fındık alımı yapacaklarını söyledi. Ticari bir işletme gibi piyasaya gireceklerini kaydeden Bayraktar, ‘Piyasa şartlarında alım yapacağız ve parayı peşin ödeyeceğiz’ dedi.

YENİGÜN

AK Partili belediyeden memnun olup-olunmadığı soruluyor

“Adrese dayalı anket!”

Erenler’de bir grup gencin evlere giderek, her türlü bilgilerini aldıkları kişiler ile belediye çalışmalarından memnun olup-olmadıklarına yönelik bir anket yapıldığı belirtildi. Anketi ise kimin yaptığı belirsiz.

YENİHABER

Hürriyet Fi Yapı’da işlerin nasıl durduğunu haberleştirdi;

“Fi Yapı masalı”

İçinde üniversiteden hastaneye alışveriş merkezinden 5 yıldızlı otele kadar birçok ünitenin bulunacağı Fi Yaka Sakarya projesi Fi Yapı Holding’in ekonomik sıkıntıya girmesi nedeniyle askıya alındı.

YENİSAKARYA

“Tehlikeli oyunlar”

Kocaali’de fındık toplamak için gelen işçilerle gençler arasında tartışma çıktı. Vali Mustafa Büyük, tedbirlerin alındığını belirterek, fındık işçilerinin bizim misafirimiz olduğunu söyledi.

29.08.2012 MA

 
579 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.