Yerel Basında Bugün (29.07.2012)

Yerel Basında Bugün (29.07.2012)
29.07.2012
440
A+
A-

29.07.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Sağlık Bakanlığı pis damacana sularını açıklamaya İstanbul’dan başladı

“Damacana sularda gözler Sakarya’da”

Sağlık Bakanlığı, İstanbul genelinde faaliyette olan ve uygunsuzluğu tespit edilen damacana suyu markalarını açıkladı. Sakarya’daki sonuçlar ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Yılda 129 bin metreküp su tutması planlanan Ballıkaya Barajı’nın 2010 Ocak ve 2011 Haziran tarihlerinin verilmesine rağmen temeli atılamadı

“Ballıkaya unutuldu mu?”

ADAPOSTASI

“Böbrek kardeşliği”

Organ naklinin ve sevginin önemi bir kez daha ortaya çıktı. Sakaryalı ve Ağrılı çiftler karşılıklı olarak böbreklerini bağışlayarak eşlerinin hayatlarını kurtardı.

BİZİMSAKARYA

Yaşanabilir kentler sıralamasında çok geride kaldık

“Siyasetçinin üzerinde sanki ölü toprağı var”

Ne AKP, ne CHP ve ne de MHP örgütleri, Sakarya’nın ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan imrenilen bir kent olması için gayret sarfediliyor.

SAKARYAHALK

34 kişinin yargılandığı 14 yaşındaki lise öğrencisine cinsel istismar soruşturmasını tamamladı. İlk duruşma 29 Ağustos’ta

“Oğlum tecavüz mağduru”

Öte yandan dava kapsamında tutuklanan tecavüz mağdurundan 2 ay 8 gün küçük olan bir sanığın annesi ‘Benim oğlum küçük. Benim oğlumla ilişkiye girdi’ diyerek tecavüz mağduru lise öğrencisi hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

YENİGÜN

“Özel Ekonomik Bölge geliyor”

Ekonomi Bakanlığı üzerinde çalıştığı projede özel ekonomik bölgeler kurulması için düğmeye bastı. Tasarı haline getirilen çalışmanın meclisten geçmesi halinde Sakarya’da bu bölgeler içerisinde yer alacak.

YENİHABER

Damacana sular titizlikle inceleniyor

“Takipteyiz”

Türkiye’nin gündemindeki damacana su skandalıyla ilgili açıklama yapan Halk Sağlık Müdürü Dr. Aydın Erdoğan ‘Rutin denetlemeler devam ediyor. Damacana suların dolum ve satış aşamalarında numune alıp inceliyoruz’ dedi.

YENİSAKARYA

“Akyazı’da zor gece”

Ayrıldığı eşine geri dönen kızlarını alabilmek için polis karakolunun önünde saatlerce bekleyen aileye, polis biber gazı sıkarak dağıtabildi.

 
440 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.