Yerel Basında Bugün (29.05.2012)

Yerel Basında Bugün (29.05.2012)
29.05.2012
543
A+
A-

29.05.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Kocasını tek bıçak darbesiyle öldürdü!”

Karasu’da bir kadın, tartıştığı kocasını tek bıçak darbesi ile öldürdü. Gözaltına alınan kadının, Karasu Polis Merkezindeki ifadesinde, eşinden sürekli şiddet gördüğünü iddia ettiği öğrenilirken, çiftin 6 aylık bir kız çocuklarının olduğu öğrenildi.

ADAPOSTASI

APEK Yönetim Kurulu Fabrika’nın satışı ile ilgili maddeyi geçirmekte kararlı

“Şeker’in satışı yine oylanıyor”

APEK’in 62.Olağan Genel Kurulu’nda çiftçilerin tepkisi üzerine Başkan Ahmet Aya’nın geri çektiği fabrikanın satışı veya ortak alımına ilişkin madde yeniden oylanacak.

ANADOLU

Sakarya’da Fi-Yaka Sakarya Projesinin hayata geçirmeye çalışan Fi-Yapı, arama motoru Google’da adeta şikâyet rekoru kırıyor

“Fi-Yapı rekor kırıyor”

Fikret İnan ‘ın sahibi olduğu Fi-Yapı ile ilgili Google’da araştırma yapınca, bugüne kadar yaptığı onlarca projeden yüzlerce şikâyet karşınıza geliyor.

BİZİMSAKARYA

Şiddet gören ve maddi sıkıntılar bulunan kadın elini kana buladı

“Kocasını bıçakladı”

Karasu Yalı Mahallesinde maddi sıkıntılar nedeniyle kocasıyla tartışan 27 yaşındaki İ.A. mutfak bıçağıyla kocası Ali A.’yı bıçaklayarak öldürdü. İ.A.’nın kocası tarafından sürekli şiddet gördüğü öğrenildi.

SAKARYAHALK

“TÜVASAŞ 55 işçi alacak”

TÜVASAŞ’ın 55 işçi talebinin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Devlet Personel İşleri Bakanlığı tarafından kabul edildiği öğrenildi. 55 işçinin alınması için ise Hazine Müsteşarlığı’nın onayı bekleniyor.

YENİGÜN

Star Gazetesi’nin dünkü haberi, Toyota’ya şok etkisi yarattı

“4 yıldır işçi alınmadı”

Toyota Otomobil Fabrikası ile ilgili olarak, dünkü Star Gazetesi’nde yer alan iddialar, ortalığı karıştırmaya yetti. Toyota Fabrikası ise, bu iddiaların gerçek uygulama ile bir ilgisi bulunmadığı açıklamasını yaptı.

YENİHABER

Milletvekili İslam’dan aileleri yakından ilgilendiren projeyle ilgili açıklama

“7 ‘sosyal’ hizmet”

AKP Milletvekili Ayşenur İslam, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının ilimize 7 adet ‘Sosyal Hizmet Merkezi’ kuracağı müjdesini verdi. Merkezlerden ilki Adapazarı’na inşa edilecek.

YENİSAKARYA

Adapazarı’nı gezen Alman Profesör trafiği yorumladı

“Köy gibi”

Ulaşım Profesörü Rainerr Schwarzmann, Adapazarı’nda geçirdiği bir günün ardından yaptığı açıklamada, ‘Toplu taşıma sisteminiz köyü andırıyor’ dedi.

29.05.2012 MA

 
543 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.