Yerel Basında Bugün (29.04.2013)

Yerel Basında Bugün (29.04.2013)
29.04.2013
741
A+
A-

29.04.2013 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Öğretmenler ile ilkokul öğrencilerinin merakla bekledikleri okulların dönüşüm konusunu Milli Eğitim Müdürü Sandıkçı açıkladı

“Müdür Sandıkçı’dan rahatlatan açıklama”

ADAPOSTASI

“Yeni hastaneler ihaleye çıkıyor”

200 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi için zemin etüt çalışmaları başladı. Etüt çalışmalarından elde edilecek verilere göre ihale süreci başlayacak. Ayrıca Geyve Devlet Hastanesi ve Toyota-Sa Ek Bina ve Diş Hastanesi ihalesi de kısa süre sonra gerçekleştirilecek.

BİZİMSAKARYA

Arifiye’de herkes tabelasından T.C.’yi silen bankayı konuşuyor

“Banka T.C.’siz geldi!”

15 yıl önce kapanan Arifiye’deki Ziraat Bankası geçtiğimiz hafta bu ilçeye geri döndü. Döndü ama bu kez tabelasında, Türkiye Cumhuriyeti’ni simgeleyen T.C. harfleri olmadan döndü.

SAKARYAHALK

“Söz verdik”

Ferizli İlçe Belediyesi hizmet tanıtım toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2014 yılından itibaren Büyükşehir’in güçlü hizmet elinin şehrin her noktasına ulaşacağını belirtirken AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Milletimize söz verdik, ecdadımıza yakışır güzellikleri ortaya koyacağız” dedi.

YENİGÜN

AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu, Ferizli’den muhalefete anlamlı mesaj verdi

“Sen-ben kavgamız yok”

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, ilçe teşkilatlarıyla birlikte takım oyunu oynadıklarını belirtirken, “Biz sen-ben kavgasına düşmeden, milletimize hizmet için 365 gün çalışıyoruz” sözleriyle muhalefete gönderme yaptı.

YENİHABER

AKP’liler sopa göstermeye devam ediyor”

“Uncuoğlu tehdit etti”

AKP İl Başkanı Recep Uncuoğlu Akil insanlar Heyeti’nin ziyaretiyle ilgili olarak MHP İl Başkanı’na seslenerek, “Eğer bu duruma zarar verecek bir şey yaparsanız yargıya hesap verirsiniz” dedi.

YENİSAKARYA

“Büyük işler bekliyoruz”

Ak Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ilin gündemindeki konulara dair gazetemize özel çarpıcı açıklamalarda bulundu. Üstün, özellikle belediye başkanlarından son düzlükte büyük ve önemli icraatlar beklediklerini söyledi

29.04.2013 – A.T.


741 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.