Yerel Basında Bugün (29 Temmuz 2018)

Yerel Basında Bugün (29 Temmuz 2018)
29.07.2018
750
A+
A-

ADAPOSTASI

ESNAFTAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Dükkan sahibi, alışveriş yaparken yüklü miktarda para düşüren vatandaşı bulabilmek için seferberlik başlattı.

 

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ÖLMEYEBİLİRDİ

Önceki gün Arifiye – Sapanca yolu üzerinde tır halk otobüsü ve bir de otomobilin karıştığı trafik kazasında Zeynep Şule Atakır adlı 21 yaşındaki genç kız ayakta yolculuk ederken tırın çarpması sonucu arka kapıdan fırlayarak ölmüş 1’i ağır 21 kişide yaralanmıştı.

 

BİZİM SAKARYA

JANDARMAYA ‘ACİL’ GÖREV

İ işleri bakanlığı sağlıkta yaşanan şiddetin artış göstermesi üzerine acil önlem aldı. Buna göre hastanelerde jandarma ve polis 24 saat görev yapacak, bekçilerde devriye gezecek.

 

SAKARYA HALK GAZATESİ

UMUTLAR BAYRAMA

Döviz fiyatları aşırı dalgalanmalar ve yüksek enflasyon piyasaları tedirgin ederken, ortaya çıkan durgunluk ise esnafı kara düşündürüyor. Esnafın şimdiki beklentisi ise kurban bayramı için vatandaşlar tarafından yapılacak olan bayram alışverişleri.

 

SAKARYA YENİHABER

ÖZKOÇ’A GÖNDERME YAPTI

CHP il başkanı Erdoğan ısır, meclise gönderdikleri parlamenterlerin o ilin vekilleri olduğunu belirterek, “ illerinde seçmenleriyle ve üyeleriyle görüşmeden açıklama yapılması, vekâletlerini aldıkları seçmenleri üzmüştür” dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

HASTANELERE SIKI DENETİM!

Sağlık bakanlığına bağlı sağlık kuruluşları 6 veya 1 yıllık sürelerle değerlendirmeye tabi tutulacak. Sıklıkla sağlık sorunlarının yaşandığı ilimizde hastaneler, değerlendirmelerden geçemezse sınıf düşecekler.

YENİ SAKARYA

AÇIK KAPI’YA RAĞBET VAR

İçişleri bakanlığının valilik ve kaymakamlıklar bünyesinde oluşturduğu “açık kapı” birimlerinde binlerce kişinin talepleri karşılanıyor. Proje kapsamında açık kapı bürolarına başvuru yapanların talepleri 7 gün içinde sonuçlandırılıyor.
750 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.