Yerel Basında Bugün (29 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (29 Nisan 2018)
29.04.2018
707
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

AK PARTİYE DEĞİL ERDOĞAN’A

Levent Bülbül’ün milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından MHP İl Başkanlığı’na seçilen Ahmet Ziya Akar, 24 Haziran seçimlerinde en az 2 milletvekili almayı planladıklarını ifade ederek, ‘Bizim desteğimiz AK Parti’ye değil, Erdoğan’a’ dedi.

 

ADA POSTASI

AK PARTİ’DE ADAY ADAYI PATLAMASI

Erken seçim kararı alınmasının ardından 24 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi aday adaylığı müracaatlarında en dikkat çeken parti AK Parti oldu. Sakarya Ak Parti’de aday adaylığı noktasında adeta patlama yaşanıyor.

 

BİZİM SAKARYA 

HEM KADINLARA HEM ERKEKLERE

Ferizli ilçesinde Adalet Bakanlığı tarafından 450 dönüm arazi üzerine kurulu 3 bin kişilik hapishanesiyle, Hendek ilçesinde Marmara Bölgesi’nin en büyük açık kadın cezaevi olacak olan projede çalışmalar sürüyor.

 

SAKARYA HALK

BAŞVURULAR TAM GAZ

24 Haziran seçimleri öncesinde milletvekili aday adayı olabilmek için partilere akın edenler dün başvuru formlarını teslim etti. En fazla yoğunluk AK Parti’de yaşanırken, Saadet Partisi, İYİ Parti ve Büyük Birlik Partisi’nde de başvurular teslim alındı.

 

SAKARYA YENİ HABER

BAŞVURU BUGÜN SON TEMAYÜL ÇARŞAMBA

AKP’de 27 Haziran’da yapılacak seçim öncesi aday adayları başvuru sayısı 45’i geçti. Başvurular bugün sona erecek. Milletvekili aday adayları için 2 Mayıs Çarşamba günü Atatürk Spor Salonu’nda temayül yoklaması yapılacak.

 

SAKARYA YENİGÜN

GÜVENLİKÇİLERE EĞİTİM

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Kamu Binalarında Görev Yapmakta Olan Özel Güvenlik Görevlilerine Yönelik Eğitim’ verildi.

 

YENİ SAKARYA 

SAKARYA KARLI ÇIKACAK

AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, ‘İkinci üniversitenin kurulması ticari, sanayi, eğitim, istihdam gibi birçok alanda katkı sağlayacağı için buradan Sakarya Üniversitesi de iş dünyası da karlı çıkacak’ dedi.
707 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.