Yerel Basında Bugün (28.12.2011)

28.12.2011

27 Aralık Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Elektrik akımına kapılan öğrenci hayatını kaybetti”

Sınıf arkadaşları, Furkan’ın elektrik bağlantısı yaptığı anda; elektrik çarpmalarına karşı kullanılan kaçak akım rölesinin kapalı olduğunu iddia etti.

ADAPOSTASI

“Can pazarı ”

Karasu ve Hendek’te meydana gelen kazalarda 11 kişi yaralandı. Can pazarının yaşandığı kazalarda yaralılar ilçe hastanelerinde tedavi altına alındı.

ANADOLU

Dün Sakarya’da 2 ayrı bölgede Elektrik çarpması nedeniyle 1 kişi öldü 1 kişi de ağır yaralandı.

Elektrik çarptı!”

Akyazı’da elektrik akımına kapılan 1 şçi komaya girerken, bir meslek lisesin de yaşanan elektrik çarpmasından dolayı F.Ü adlı genç hayata gözlerini yumdu. Akyazı’da ve Okul’da meydana gelen bu iki olay ilçeyi yasa boğdu.

BİZİM SAKARYA

Deprem gören binaların akıbeti bu çalışmayla netleşecek

“50 binaya röntgen ”

17 Ağustos sonrası hasarlı binalara bilirkişiler tarafından “hasarsız raporu” verildiği iddiaları üzerine ilk etapta 50hasarsız bina incelemeye alınacak. Hazırlanacak rapor diğer hasarsız ve çok katlı binalar içinde emsal teşkil edecek.

SAKARYA HALK

“Tren seferleri 9’a düşüyor”

TCDD Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 1 Ocak 2012 tarihinden itibaren Adapazarı – Haydarpaşa Haydarpaşa- Adapazarı arasında günde 13 olan sefer sayısının 9’a ineceği bidirildi.

lYENİGÜN

Kutluata’dan sonra, Adapazarı İlçe Kadın Kollarıda istifa etti.

“CHP’de kadınlar savaşı!”

Görevinden istifa eden CHP İl Kadın Kolları Başkanı Esen Kutluata’nın yerine Melek Yılmazer atandı. Bu atamaya tepki gösteren İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülen Serdaroğlu istifa etti.

SAKARYA YENİHABER

Atölyede eğitim gören Furkan Üzümcü’ye elektrik çarptı.

“Öldüren ders ”

Sakarya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde atölye dersinde elektriğe kapılan Furkan Üzümcü adlı öğrenci hayatını kaybetti. Arkadaşları, derste elektrik çarpmalarına karşı kullanılan kaçak akım rölesinin kapalı olduğunu iddia etti.

YENİ SAKARYA

Sakarya’da yaşanan iki ayrı olay can yaktı.

“Çok acı”

Soba yakarken elbisesi tutuşan bir anne ile atölyede ders yaparken elektrik akımına kapılan bir lise öğrencisi öldü.

28/12/2011 – HG