Yerel Basında Bugün (28.08.2012)

Yerel Basında Bugün (28.08.2012)
28.08.2012
556
A+
A-

28.08.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“28 Şubat’ta şehrimizdeki üniversiteyi de kaybettik!”

28 Şubat’ta yaşananlar ile ilgili her kurumun temizliği kendi içinde de yapması gerektiğinin altını çizen Üstün, ‘Sakarya Üniversitesi 28 Şubat’tan önce gerçekten bir şehir üniversitesiydi!”

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Her yerde ücretli, Çeşme Meydanı Karaosman İlköğretim Okulu arası ücretsiz

“Parkomat’a siyah bant”

ADAPOSTASI

“Kim nereye aday?”

Yerel seçimlerin erkene alınması resmileşmese de 2013 Ekim’in de yapılacağı kesin gibi görünüyor. Kulislerde yeniden milletvekili adayı olmayacak isimlerin belediyelere talip olacağı hatta hangi vekilin nereden aday olacağı bile konuşulmaya başladı.

BİZİMSAKARYA

“Çark’ta başlıyor”

Gazetemizin gündeme getirdiği alışveriş festivali önerisi hayata geçiyor. 28 Eylül – 7 Ekim tarihleri arasında Çark Caddesinde Valilik, Büyükşehir ve esnafın girişimleri ile Sakarya Shopping Fest düzenleniyor. Cadde bu tarihler arasında deyim yerindeyse bayram yapacak.

SAKARYAHALK

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan denetimler şok gerçekleri ortaya çıkardı

“Vatandaşa kazık”

Sanayi Bakanlığınca yapılan denetimlerde hazır ambalaj ürünlerinin eksik doldurulduğu, akaryakıt sayaçlarının yüzde 16’sının yanlış gösterdiği, taksimetrelerin ayarsız olduğu ortaya çıkarken kuyumcu ve market tartılarında ise aykırılık tespit edildi.

YENİGÜN

60 bin üniversite öğrencisine 4 bin yatak

“Yurt çıkmazı!”

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’ne bağlı Sakarya’daki yurtların yatak kapasitesi, sadece 4 bin. Öğrencilerin barındığı özel yurtların çoğunda ise denetim yok.

YENİHABER

Dağdibi’ndeki imar uygulaması karşılığı alınan çekler karşılıksız çıktı

“Fİ Yapı çekleri sıkıntıya soktu!”

Büyükşehir Belediyesi’nin Dağdibi’nde gerçekleştirdiği imar uygulaması nedeniyle Fİ Yapı’dan aldığı 1 buçuk milyon liralık çekin karşılıksız olduğu ortaya çıktı. Büyükşehir yönetimi sıkıntıya girdi.

YENİSAKARYA

“Gözler davada”

Darıçayırı’nda yapımı süren çimento fabrikasına karşı açılan yürütmeyi durdurma davasının ay sonuna kadar sonuçlanması bekleniyor. Bölge halkı topladıkları 500’ün üzerinde imzayı da dava dosyasına ekledi.

28.08.2012 MA

 
556 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.