Yerel Basında Bugün (28.07.2012)

Yerel Basında Bugün (28.07.2012)
28.07.2012
461
A+
A-

28.07.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Sakaryalılar Arakan için tek vücut oldu!”

İHH Sakarya Temsilciliği tarafından Adapazarı Orhan Cami’nde Cuma Namazı çıkışında düzenlenen basın açıklaması ile Arakan’da yaşanan katliama sert tepki gösterdi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Hizmet İş Sendikası Adapazarı Belediyesi ile toplu görüşmede anlaşamayınca Hakem Kurulu’na başvurdu

“Hakem kurulu çözecek”

Hizmet İş Sendikası 119 çalışan için Adapazarı Belediyesi ile toplu sözleşme zam farkı olarak yüzde 13 zam istedi. 3 maddede anlaşma sağlanamayınca konu Hakem Kuruluna havale edildi.

ADAPOSTASI

“TOYOTA 800 işçi alacak!”

Düzenlenen iftar programında konuşan TOYOTA’nın üst düzey yöneticisi Orhan Özer: ‘Yaklaşık 700-800 arkadaşımızı işe alacağız. Toplam çalışan sayımız kendi personelimiz olan 3 bin 200 civarına ulaşacak’ açıklamasında bulundu.

BİZİMSAKARYA

“Sudan korku”

Bazı illerde damacana suda dışkı yoluyla bulaşan bakteriye rastlayan Sağlık Bakanlığı Hendek, Sapanca ve Akyazı başta olmak üzere ilimizde şişeleme içme su üretimi yapan firmalardan numuneler aldı ve inceleme başlattı.

SAKARYAHALK

Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu hakkında görevi kötüye kullanma iddiasıyla dava açıldı

“Uslu’ya dava şoku”

Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu hakkında görevi kötüye kullanma iddiasıyla dava açıldı. Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu hakkında 2009 yılında gerçekleştirilen ‘çöp toplama’ ihalesinin açık usul yapılması gerekirken pazarlık usulü ile yapılması sonucu görevini kötüye kullandığı iddiasıyla dava açıldı.

YENİGÜN

Toyota Türkiye CEO’su Orhan Özer, müjdeyi şimdiden verdi

“700 işçi alınacak”

Toyota otomobil Firması’nda, Başkan Toçoğlu, Milletvekili Üstün ve Sakarya medyasını iftarda ağırlayan Genel Müdür ve CEO Orhan Özer, yılbaşı itibariyle 700-800 gencin işe alınacağını müjdeledi.

YENİHABER

“Üstün ikna oldu”

Toyota’da ibadet özgürlüğü ve çalışma koşullarının zorluğuyla ilgili iddiaları gündeme getiren Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, fabrikada işçilerle oruç açtı. Toyota markasını övüp Sakarya’ya katkılarını anlattı.

YENİSAKARYA

Damacana sonuçları bir iki güne açıklanıyor, ancak paniğe gerek yok

“Temiz su şebekede”

Sağlık Bakanlığı’nın 55 damacana su firmasını kapsayan incelemesinde, yalnızca 14 firma ürününün sağlıklı çıkmasının ardından yaşanan endişeyi gideren açıklama, SASKİ’den geldi.

 
461 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.