Yerel Basında Bugün (28.04.2013)

Yerel Basında Bugün (28.04.2013)
28.04.2013
391
A+
A-

28.04.2013 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Geçen hafta yağmur nedeniyle ertelenen “Gülen Çocuklar Şenliği” Cumartesi günü 30 derece sıcaklık altında gerçekleştirildi

“Çocuklar güneş altında kavruldu”

ADAPOSTASI

“Sakarya marka şehirdir”

Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, “Sakarya’nın ruhunu koruyarak geliştirilmesi konusunda başarılı çalışmalara imza atıldığını görmekteyiz” dedi. Çelik ayrıca Sakarya’nın AK Parti için Marka Şehir olduğunu söyledi.

BİZİMSAKARYA

“Akiller geliyor”

Çözüm süreci için bölge bölge görevlendirilen akil insanların Sakarya programı belli oldu. 9 kişilik akiller grubu 2 Mayıs Perşembe günü Elmas Otel’de iki ayrı toplantıya katılacak.

SAKARYAHALK

“Pazarlık yok”

Partisinin il teşkilatı tarafından AKM’de düzenlenen ‘Çözüm Süreci Konferansı’nda konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, silahlı grupların ülkeyi terk etmesi konusunda hiçbir pazarlık olmadığı gibi gündemlerinde özerklik veya federasyon bulunmadığını ifade etti.

YENİGÜN

SEDAŞ’ın söylediği ile yaptığı bir değil

“Bu ne çelişki”

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ)’ın akıl ermez uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. 31 Mart itibariyle sayaç değişimlerinin durdurulduğunu firmanın üst düzey yetkilisinin açıklamasına rağmen, sayaç değişimi halen devam ediyor

YENİHABER

Kültür ve Turizm bakanı Ömer çelik Sakarya’nın ruhunu koruyarak geliştirdiğini söyledi

“Bakan övgü yağdırdı”

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AKM’de düzenlenen programa katılarak çözüm süreciyle ilgili bilgi verdi. Çelik, Sakarya’nın hızla geliştiğini söyleyerek Büyükşehir Belediyesi’ne övgüler yağdırdı.

YENİSAKARYA

Bakan Çelik kararlılığı tekrarladı

“Geri adım atmayacağız”

Kültür ve Turizm bakanı Çelik, sürecin bu milletin değerleriyle yoğrulduğunu belirterek, “Hükümet, asla geri adım atmayacaktır. AK Parti ülkenin çocukları arasında yenden kaynaşma olmasını istiyor” dedi.

28.04.2013 – A.T.

 
391 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.