Yerel Basında Bugün (28 Temmuz 2018)

Yerel Basında Bugün (28 Temmuz 2018)
28.07.2018
718
A+
A-

ADAPOSTASI

CAN PAZARI YAŞANDI

Arifiye’de tır, halk otobüsü ve otomobilin karıştığı ve can pazarının yaşandığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı. Kaza sonrası yol ulaşıma bir süreliğine kapandı.

 

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

EKMEK ALAMAYACAĞIZ PASTALAR HAZIR MI?

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada ekmek fiyatlarının yüzde 15 oranında zam yapılacağını duyurdu. Konuyla ilgili olarak ticaret Bakanlığınca yapılan açıklamada federasyonun yetkili olmadığı ve zam olmayacağı belirtildi ancak daha öncede bakanlık ile fırıncılar federasyonu arasında polemik yaşanmış ekmeğin gramajı düşürülerek dolaylı yoldan ekmeğe zam kararı uygulanmıştır.

 

BİZİM SAKARYA

BAHÇE KARARI 30 TEMMUZ’DA

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın talimatıyla hazırlanan Millet Bahçesi Projesi’nde son kararı pazartesi günü verileceğini bildirdi.

 

SAKARYA HALK

KANLI ÇARPIŞMA

Adapazarın’dan aldığı yolcularla Sapanca’ya doğru yola çıkan Halk otobüsüyle karşı yönden gelen tır çarpıştı. Kazada 23 yaşındaki Zeynep Şule Atakır isimli genç kız ölürken, 1’i ağır 21 kişi yaralandı. Kazayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlatıldı.

 

SAKARYA YENİHABER

ASKARYA ODAKLI ÇALIŞACAĞIM

Gazetemizi ziyaret eden AKP Milletvekili Atabek, görevi süresince Sakarya odaklı çalışmak yapacağını belirterek, “Ankara’da ki gündemimizin büyük bölümünde Sakarya ile ilgili bizi seçen asillere vekil olarak hayırlı hizmetler yapmak istiyorum” dedi.

 

 

SAKARYA YENİGÜN

NEHİR CAN ÇEKİŞİYOR

Sakarya Nehri’nde peşi sıra yaşanan balık ölümlerinin ardı arkası kesilmiyor. Yağışlara rağmen kuraklık tehlikesi ile karşı karşıya kalan Sakarya nehri şimdide kapkara akıyor.

 

YENİ SAKARYA

MİLLET BAHÇESİ İÇİN 4 PROJE HAZIRLANDI

Millet bahçesi projesinde gelinen son durum hakkında açıklamalarda bulunan aşka Toçoğlu, “4 farklı proje hazırlattık.”” 30 Temmuz pazartesi günü gerçekleştireceğimiz toplantıda hazırlanan projeleri değerlendireceğiz” dedi.

 
718 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.