Yerel Basında Bugün (28 Nisan 2018)

28.04.2018
636
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

AK PARTİ PARAYI BULDU

Siyasi Partiler 24 Haziran seçimlerinin ilk bereketini görmeye başladı. AK Parti diğer partilere göre bu kulvarda da açık ara önde gidiyor. Aday adaylığı süreci bitene kadar toplam 500 bin TL’nin üzerinde para siyasi partilere gidecek.

 

ADA POSTASI

‘SAKARYA BİZİM ORTAK SEVDAMIZ’

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ziyaret etti. Şehirde devam eden çalışmalara ilişkin konuların masaya yatırıldığı buluşmada Atalay, Sakarya için birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

BİZİM SAKARYA 

ANKARA’DAN SERT DÖNDÜ!

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının değerlendirmesini yapan Toçoğlu, ardından değerlendirmelerde bulunan Toçoğlu, ‘Karanlık odalarda gizli pazarlıklarla Türkiye’yi dizayn etmeye çalışıyorlar’ dedi.

 

SAKARYA HALK

İSTİKAMET ANKARA

Genel merkez tarafından her ilde yapılan anketler sonrasında yapılan ön seçim ve sözlü mülakatlar milletvekili adayı belirlemesinde önemli kriterdir. Ancak bütün bu kriterlere rağmen her zaman son sözü Ankara söyler. İşte bu kuralı iyi bilen milletvekili aday adayları şu günlerde başkentte baş döndüren bir trafiğe imza atıyor.

 

SAKARYA YENİ HABER

‘SAKARYA BİZİM ORTAK SEVDAMIZ’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ziyaret eden Başkan Toçoğlu, ‘Şehrin her bir karış toprağına, bu şehrin çocuklarına, bu şehre karşı sorumluluğumuz var. Sakarya bizim sevdamız’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘SESİMİZİ DUYUN’

Sakarya Üniversitesi’nden ikinci üniversite bünyesinde alınacak Teknoloji ve Spor Bilimleri fakültelerinin öğrencileri bu duruma tepki göstermek için dün Esentepe Kampüsü’nde protesto gösterisi yaptılar.

 

YENİ SAKARYA 

SİYASET SAHADA YAPILIR

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nın ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, ‘Şunu unutmayın: Siyaset masada değil, sahada yapılır. Sakarya’nın sokaklarında, Karasu’da, Hendek’te, Taraklı’da, Sapanca’da yapılır’ dedi.
636 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.