Yerel Basında Bugün (28 Eylül 2011)

Yerel Basında Bugün (28 Eylül 2011)
28.09.2011
491
A+
A-

 

28 Eylül 2011 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Polise suçüstü!”

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdikleri operasyonda Sakarya’da görev yapan bir polis memurunun da uyuşturucularla suçüstü yakalandığı iddia edildi.

ADAPOSTASI

“Toçoğlu Ozanlardaydı”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ozanlar sakinleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Ozanlar Muhtarı Muhittin Yazgan’ ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltı, mahalle muhtarlığının hemen yanındaki bir kıraathanede gerçekleştirildi.

BİZİMSAKARYA

Et-Balık, mezbahasında kesilen Brucella hastası 55 ineğin etleri ne oldu?

“Karışık olay”

Bakanlık tarafından Kütahya’nın Domaniç ilçesinde dağıtılan gebe ineklerden 55’ inde Brucella hastalığı tespit edildi. İnekler burada kesildi ama etlerin ne yapıldığı meçhul.

SAKARYAHALK

“HES’ leri savundu”

AK Parti ilimiz Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Hidroelektrik Santrallerinin (HES), her yıl yüzde 7,58 oranında büyüyen Türkiye’nin enerji ihtiyacını karşılamak açısından önemli olduğunu söyledi. Üstün,” Afrika’ da batılılar safari için geyiklere-aslanlara iyi davranın ama enerji yatırımı gibi şeyleri aklınıza getirmeyin demiş. Şimdi safariyi yapan batılılar,açlıktan ölen ise Afrikalılar” dedi.

YENİGÜN

Ferizli ve Kaynarca OSB’leri, istimlak bedellerine takıldı.

“Tek çözüm parada!”

Ferizli ve Kaynarca ilçelerinde kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) için istimlak edilen arazilerin yer sahiplerinin yüksek bedel istemeleri üzerine, iki OSB’de çıkmaza girdi.

YENİHABER

Genç kadın hastaneden hastaneye dolaştırılırken öldü.

“Hangisi cinayet?”

Camili’de eski eşi tarafından vurulan İpek Akkoyun’ un hastaneler arasında dolaşırken can verdiği ortaya çıktı. Sağlık Müdürlüğü bu sağlık skandalı hakkında soruşturma başlattı.

YENİSAKARYA

“Taraklı karıştı”

Taraklı’da köy muhtarlarıyla Kaymakam Muhlis Arslan arasındaki anlaşmazlığa Valilik el koydu. Vali Mustafa Büyük, Kaymakam hakkında soruşturma başlattı.
491 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.