Yerel Basında Bugün (27.09.2012)

Yerel Basında Bugün (27.09.2012)
27.09.2012
506
A+
A-

27.09.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Anadolu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adnan Uyumaz, gazeteyi denetlemeye gelen 3 kişiyi vurdu

“Gazetede dehşet 1 ölü 1 yaralı”

Sakarya’da yayın yapan Anadolu Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Adnan Uyumaz gazeteyi denetlemeye gelen Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Başkanı ve beraberindeki 2 denetçiye kurşun yağdırdı. Denetçilerden biri hayatını kaybetti.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

“Basın İlan Kurumu Denetçilerine silahlı saldırı; bir ölü, 2 yaralı”

Sakarya’da yayın yapan yerel bir gazete sahibi A.U. aralarında Basın İlan Kurumu Sakarya Müdürü Recep Bolat’ın da olduğu 3 kişiyi vurdu.

ADAPOSTASI

Adnan Uyumaz kurşun yağdırdı

“1 ölü 2 yaralı”

Anadolu Gazetesinin patronu ve Adapazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Uyumaz, gazeteyi denetlemeye gelen Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Recep Bolat ve Yeni Sakarya Gazetesi’nden Mustafa Süke, Ökkeş Buğra Atılgan ve Devrim Özergin’e kurşun yağdırdı. Olayda vücuduna 9 kurşun isabet eden Devrim Özergin hayatını kaybetti.

BİZİMSAKARYA

Dün sabah saatlerinde şehri şok eden silahlı saldırıda 1 kişi öldü 2 ağır yaralı var

“Kanlı denetim”

Anadolu Gazetesi imtiyaz sahibi ve Adapazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Uyumaz, gazeteyi denetlemeye gelen Basın İlan Kurumu Şube Başkanı ve beraberindeki 2 denetçiye kurşun yağdırdı.

YENİGÜN

Şoförler Odası Başkanı Adnan Uyumaz, silahı ile dehşet saçtı

“3 cana, 25 kurşun!”

Adapazarı Bakkallar Semti’ndeki Anadolu Gazetesi’nin sahibi olan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Uyumaz, gazetesini denetlemeye gelen Basın İlan Kurumu (BİK) görevlileri ile tartışınca, silahına sarılıp ateş açtı. 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

YENİHABER

“Gazete patronu dehşet saçtı”

Anadolu Gazetesi Sahibi Adnan Uyumaz aralarında Basın İlan Kurumu Sakarya Müdürü Recep Bolat’ın da olduğu 3 kişiyi gazetede denetim yaparken vurdu. 30 boş kovanın bulunduğu olayda Denetçi Devrim Özergin hayatını kaybederken, Recep Bolat ve denetim komisyonun gazeteci üyesi Mustafa Süke ağır yaralandı. Uyumaz ise olay sonrası kaçtı.

YENİSAKARYA

“Acımız büyük”

Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat ve 2 kurum çalışanı ve gazetemiz çalışanı Mustafa Süke, resmi ilan denetimi için gittikleri Anadolu Gazetesi’nde imtiyaz sahibinin silahlı saldırısına uğradı.

27.09.2012 MA

 
506 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.