Yerel Basında Bugün (27.08.2012)

Yerel Basında Bugün (27.08.2012)
27.08.2012
485
A+
A-

27.08.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

İnternet haber sitelerinin ortak canlı yayınına katılan Ayhan Sefer Üstün bomba açıklamalar yaptı

“Üstün başkanların yüreğini hoplattı”

Meclis İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Eğer muhalefet seçimden kaçmazsa erken seçim olacak’ dedi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sapanca Yanık Köyü’ndeki Taş Ocağı’na çalışma ruhsatı verilmesine tepkiler sürerken, anlamlı bir tepkide çocuklardan geldi

“Miniklerin çevre eylemi”

ADAPOSTASI

Taşınacak mı, taşınmayacak mı? Tartışmalarına bir açıklama daha geldi

“TÜVASAŞ taşınacak!”

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, TÜVASAŞ’ın 5 yıl içerisinde Ferizli’ye taşınacağını belirterek, bölgeyle ilgili düşüncesini ‘Kent Park ve Çark Deresi yanında yürümeye başlandığında; Maltepe’ye kadar yürünecek bir manzara hayal ediyorum’ dedi.

ANADOLU

“Üstün: TÜVASAŞ 5 yıl içerisinde Ferizli’ye taşınacak”

Meclis, İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, TÜVASAŞ’ın 5 yıl içerisinde Ferizli’ye taşınmasının planlandığını söyledi.

BİZİMSAKARYA

Yanık köylüleri çevre katliamına izin vermiyor

“Taş ocağı için büyük direniş”

Yanık köylüleri, dün köy meydanında büyük bir eylem düzenledi. Eyleme sivil toplum örgütleri, siyasiler, sendikalar destek verirken, akademisyenler ve işin uzmanları taş ocağının zararlarını anlattı. Eyleme komşudan da büyük bir katılım oldu.

SAKARYAHALK

“Değişim olacak”

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün katıldığı tv programında yerel seçimlerin muhalefet seçimden kaçmazsa 6 ay öne alınacağını açıkladı. Milletvekili Üstün ayrıca 2013 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde değişimin kaçınılmaz olduğunu söyleyerek, ‘Kimse alınmasın gücenmesin, bu seçimlerde de değişim olacak’ dedi.

YENİGÜN

AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, sendikacı Kalay için konuştu

“Haddin değildir”

Milletvekili Yavuz, Şeker Fabrikası konusunda kendisini eleştirerek yalan söylediğini ifade eden Şeker İş Sendika Başkanı Oğuz Kalay’a cevap verirken, ‘Bizi yalancılık ile itham etmek ve adeta Müslümanlığımızı sorgulamak, değil Kalay’ın, hiç kimsenin haddi de değildir, hakkı da!…”dedi.

YENİHABER

Sakaryalı çiftçinin Şeker Fabrikası el değiştiriyor

“Şeker Banka’ya!”

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetimi ve alacaklı banka anlaştı. Yarın toplanacak Bank Asya Yönetim Kurulu anlaşmayı onaylarsa Şeker Fabrikası bankaya geçecek.

YENİSAKARYA

“Doğumevi’nde ağır yük!”

Son dönemde Yenidoğan Ünitesi ve sevklerle gündeme gelen Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin, kapasitesinin çok çalıştığı ve yıllık sayıların İstanbul Zeynep Kamil Hastanesi’ne yaklaştığını belirtiyor.

27.08.2012 MA

 
485 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.