Yerel Basında Bugün (27.06.2012)

Yerel Basında Bugün (27.06.2012)
27.06.2012
483
A+
A-

27.06.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Cesedin başında Jandarma bekledi”

Erenler ilçesinde, aralarında husumet bulunan amcasının oğlunu tüfekle vurarak öldüren şahıs, cesedin başında oturup jandarmanın gelmesini bekledi.

ADAPOSTASI

3 ilde Et Balık Kurumu’na yapılan operasyonda Sakarya EBK’dan Müdür Zekeriya Güler’in de içinde bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı

“Müdür Güler cezaevinde!”

Sakarya’nın da içerisinde bulunduğu 3 ilde, organize şekilde suç işlendiği iddiasıyla düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aralarında Et Balık Kurumu yetkililerinin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı. İddialar arasında sağlıksız et kesip EBK aracılığı ile piyasaya sürmek, rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma da yer alıyor.

ANADOLU

“Sonunda kokusu çıktı”

Anadolu Gazetesi’nin gündeme getirdiği Et ve Balık Kurumu Sakarya Kombinasında yapılan harcamalar, kurum içerisinde ki idari karmaşa, kombinanın dışa kapalı yönetim biçimi ilgili sır perdesi henüz aralanamamışken. Et ve Balık Kurumu Sakarya Kombinasından yükselen kötü kokular sonunda Kombina İşletme Üretim Şefi A. D. ve Kombina Müdürü Z. G.’nin tutuklanmasına neden oldu.

BİZİMSAKARYA

“AKP’de ‘A’ takımı belli oldu”

Partinin ağır toplarından eski Hendek İlçe Başkanı Şenay Şakal, Arifiye eski ilçe başkanı Nurettin Albayrak ve Nihat Yıldız’a yer verilmeyen listede, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye sert eleştiriler yapan Ahmet Çil ise yürütme kurulunda yer aldı. Yürütmenin bir numarası ise Teşkilat Başkanlığına getirilen Mutlu Işıksu oldu.

SAKARYAHALK

“Bayındırlık binası İl Özel İdaresine”

İl Özel İdaresi Bayındırlık Eski İl Binasının bulunduğu alanı Milli Emlak Genel Müdürlüğünden kendilerine tahsis edilmesi için resmi talepte bulundu.

YENİGÜN

Meslek hastalığına tutulan işçiler için, fabrika içinde adeta mini hastane oluşturdular

“TOYOTA’dan ilginç uygulama

İddialara göre, Toyota Fabrikası’nda hastalanan işçiler için dışarıya sevki yerine, 5 uzman doktorun çalıştığı bir revir oluşturuldu.

YENİHABER

Et Balık operasyonunda 9 kişi tutuklanıp cezaevine gönderildi

“Anguslar yaktı”

Angus cinsi ithal sığırların satışında ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet ve sağlıksız hayvanları kesip piyasaya sürmekten gözaltına alınan Et Balık görevlilerinin de aralarında bulunduğu 15 kişiden 9’u tutuklandı.

YENİSAKARYA

“Dönüşüm uyarısı”

İMO Başkanı Hüsnü Gürpınar, kentsel dönüşüme ilişkin uygulamaların, tarafların katılımı sağlanmadan yapılmasının, sosyal depremlere ve krizlere neden olabileceğini savundu.

27.06.2012 MA

 
483 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.