Yerel Basında Bugün (27.05.2012)

Yerel Basında Bugün (27.05.2012)
27.05.2012
433
A+
A-

27.05.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan talimat vermişti

“Sakarya Nehri hayat buluyor”

Adı Sakarya ile özdeşleşen ‘Sakarya Nehri Rekreasyon Projesi’nde sona gelindi. Proje ile ilgili Başkan Zeki Toçoğlu beraberinde Vali Büyük ve milletvekilleri ile birlikte Başbakan’a gidecek.

ADAPOSTASI

Ülke genelinde yaşanan bombalı saldırıların ardından Çark Caddesi’nde bomba paniği yaşandı

“Çark’ta bomba paniği”

Şehrin en işlek caddesi olan Çark Caddesi’nde unutulan çanta paniğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis bomba olayına karşı Çark Caddesi’nde önlem aldı.

ANADOLU

“Başbakan ‘aday olabilirler’ dedi”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin büyük kongresinde parti yönetiminde önemli değişikliklerin olacağının sinyalini verirken, yeniden Milletvekili olamayacak isimleri yerel yönetimlerde değerlendirilebileceklerinin sinyalini verdi.

BİZİMSAKARYA

“Şekerde sıcak gelişmeler”

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, önceki gün düzenlediği basın toplantısında Adapazarı Şeker Fabrikası ile ilgili satış planı olduğunu gündeme taşımıştı. Keleş ‘ in şok iddiası, APEK ‘ in hisse tasarrufuna ilişkin yetki istemli olağanüstü genel kurul kararı almasıyla alevlendi.

SAKARYAHALK

“Dolandırıcılığında böylesi!”

Arifiye’de akıllara durgunluk verecek bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Kapatılan tahsilât bürosu, dolandıncılar tarafından yeniden açılarak, SEDAŞ ‘ a art elektrik faturalarının sahte olarak tahsil edildiği ortaya çıktı.

YENİGÜN

Günlerce tanıtımını yaptıkları Otomotiv Çalıştayı’na kendileri katılmadılar

“SATSO’dan büyük gaf!”

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ( SATSO ) yönetiminin günlerce tanıtımını yaptıkları ‘Otomobil Şehri Sakarya’ Çalıştayına katılmaması tepki ile karşılandı.

YENİHABER

Başkan İnci ‘Doğu Marmara Üniversitesi’ ile ilgili müjdeyi verdi:

“Hendek’e üniversite için isim hakkı alındı”

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci projelerinden biri olan Doğu Marmara Üniversitesi ile ilgili isim hakkını aldığını söyledi. Başkan İnci, Hendek’te üniversite ile ilgili çalışmalarında sürdüğünü dile getirdi.

YENİSAKARYA

“Tüp bebeğe yoğun ilgi!”

AK Parti Kadın Kolları’nın son dönemde organize ettiği ‘Tüp Bebek Seminerleri’ yoğun ilgi görüyor. Seminerlerde katılımcılara çekilişle ücretsiz tedavi hakkı da hediye ediliyor.

 
433 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.