Yerel Basında Bugün (27.03.2013)

Yerel Basında Bugün (27.03.2013)
27.03.2013
471
A+
A-

27.03.2013 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

CHP yerel seçimler öncesi aday adaylarını isim isim belirliyor Haziran’da kesin adayların açıklanması bekleniyor

“Ecevit Haziranda adaylar kesinleşir”

Yerel seçimlerin önümüzdeki yıl yapılacak olması nedeniyle siyasi partilerde aday adaylarının henüz ortaya çıkmamasına neden oluyor.

ADAPOSTASI

“Coca-Cola’dan Sakarya’ya dev yatırım”

İçecek devi Coca-Cola Geyve’de dev yatırım için arazi talebinde bulundu. Bin 200 dönümlük Gıda OSB’nin 300 dönümünü isteyen firma, Ortadoğu üretimini Geyve’de yapacak.

BİZİMSAKARYA

Biz uyarmaya çalıştık ama ilgili olanlar ne yazık ki uyanamadı!

“Fırsatı teptik!”

100 milyon Euro’luk dev bir yatırım olan Otomotiv Test Merkezi’nin Bursa’ya kurulmasına karar verildi. Yeterli ilgi ve lobi faaliyeti yapılmadığı için Sakarya  bir yatırımı daha kaçırdı.

SAKARYAHALK

“Aday gösterilecekler mi?”

2014 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi muhalefet partilerinde aday belirleme çalışmaları hız kazanırken, AK Parti’de ise kimlerin aday gösterileceğinin yanı sıra aynı yerde 3 dönem görev yapan belediye başkanlarının yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği merak ediliyor. AK Partide bilindiği üzere üst üste 3 dönem görev yapan milletvekilleri tüzük gereği aday olamıyorlar.

YENİGÜN

Milli Eğitim Müdürü Sandıkçı, her okulu ayrı ayrı değerlendirdiklerini belirtti

“Müdürler takipte!”

İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Sakarya’da eğitim seviyesinin daha iyi hale gelmesi için, her okulun performansının ayrı ayrı gözlem altında tutulduğunu söyledi.

YENİHABER

Bakan’a şikâyet edilen SEDAŞ artık sorunda dinliyor

“Paçaları tutuştu”

Özelleşme sonrası vatandaş şikâyetlerine kulak tıkayan SEDAŞ, Enerji Bakanı Taner Yıldız’a şikâyet edilince vatandaşı hatırladı. SEDAŞ bugün muhtarlar ve yerel yöneticilerle toplantı yapacak.

YENİSAKARYA

“Vali Büyük yer gösterdi”

Vali Mustafa Büyük, Söğütlü’de meraya kurulması planlanan doğalgaz çevrim santrali için Çaltıcak Gölü yanında bulunan hazine arazilerinin daha uygun olduğunu söyledi.

27.03.2013 MA

 
471 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.