Yerel Basında Bugün ( 27 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 27 Şubat 2018)
27.02.2018
581
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ÜSTÜN ADAMUS

Ak Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ’15 yıl sonra Adapazarı’nı tanıyamayacaksınız’ dedi, sosyal medya yıkıldı.

 

ADA POSTASI

RÜYA PROJE GERÇEKLEŞİYOR BAKANLIK ONAYLADI

Ferizli Belediye Meclisi 2016 yılının şubat meclisinde Menderes bayırlarında belirledikleri bir sahayı ‘Kentsel Gelişim alanı’ olarak kararlaştırmıştı. Bakanlar Kurulu’na gönderilen projeye onay çıktı.

 

BİZİM SAKARYA 

EN BORÇLULAR LİSTESİNDEYİZ

İller Bankası, borcu olan belediyelerin listesini açıkladı. Listeye göre, Türkiye’nin en çok borca sahip belediyelerinden ilk 5’i, AKP’li belediyeler. Sakarya Büyükşehir Belediyesi üçüncü sırada…

 

SAKARYA HALK

TERLETEN MÜLAKAT

Ak Parti Sakarya İl Yönetimi’ne girmek isteyen 190 kişiyle dün tek tek mülakat yapıldı. Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım ile Düzce Milletvekili Ayşe Keşir tarafından yapılan mülakatlar nedeniyle dün akşamki il toplantısı da iptal edildi.

 

SAKARYA YENİ HABER

AKP’DE ADAYLAR TANIŞMA ODASINDA

AKP’de il yönetimine aday olan 190 kişinin görüşmeleri dün parti binasında gerçekleştirildi. Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım şehrin tamamını kapsayacak bir yönetim oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

 

SAKARYA YENİGÜN

HEYECAN DORUKTA!

Ak Parti’nin 11 Mart’ta Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirecek kongresi öncesinde, il yönetimini belirleyecek 3 kişilik komisyon dün adaylarla tek tek görüşme yaptı.

 

YENİ SAKARYA 

DEV DÖNÜŞÜM

Ferizli ilçesinin Kentsel Dönüşüm Projesi Bakanlar Kurulu’nda onaylandı. Ferizli İnönü ve Damlık Mahalleleri içinde kalan 123 hektarlık alan kentsel gelişim proje alanı ilan edildi.
581 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.