Yerel Basında Bugün ( 27 Kasım 2017)

Yerel Basında Bugün ( 27 Kasım 2017)
27.11.2017
888
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

HAYALDİ GERÇEK OLDU

Hem üreticilerin hem de tüketicilerin yüzünü güldürmesi beklenen Üretici Pazarlarının zamanla diğer ilçelere de yayılması bekleniyor.

 

ADAPOSTASI

TÜRKİYE’NİN GÖZ BEBEĞİ OLACAK

Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Karasu için iddialı konuştu. Çelik “Karasu Türkiye’nin geleceğinin göz bebeği olacak” ifadelerini kullandı.

 

BİZİM SAKARYA

ÇAPKINLIĞIN FATURASI EŞE

Sakarya Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Esra Turgut’un, medyayazar.com ile yaptığı söyleşide anlattığı anısı, kadınların ne kadar korunmasız olduğunu ortaya koydu.

 

SAKARYA HALK

EMNİYETE YAKIŞMIYOR

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli bazı polis memurları olay yerine gelen gazetecilere hak etmediği davranışlar içinde bulunuyor. Gazetecileri hedef haline getiren bu memurlara kimse ‘Dur’ demiyor.

 

YENİHABER

ÖNCE 2019 SONRA 2023

Arifiye İlçe Teşkilatı’nın dün yapılan 4’üncü olağan Kongresinde konuşan Başkan Toçoğlu, ‘Samimiyetimiz ve beraberliğimiz ile önce 2019 sonra 2023 hedeflerine ulaşacağız’ dedi.

YENİGÜN

ÇALIŞMA HIZLANACAK

AK Parti’nin dün Arifiye ve Erenler’deki kongrelerinde birlik ve beraberlik içinde yola devam edileceği vurgulanırken, Milletvekili Üstün’de ‘Karapürçek yolunun ihalesi yapıldı ama, istediğimiz hızda yürümüyor. Gerekli uyarıları yapacağız çalışma hızlanacak’ dedi.

YENİ SAKARYA

SİYASET ISINIYOR

AK Parti’de ilçe kongreleri sürerken il başkan adayının kim olacağı henüz netleşmiş değil. CHP’de ilçe kongreleri bugün başlıyor. İyi parti’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
888 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.