Yerel Basında Bugün ( 27 Ekim 2017)

Yerel Basında Bugün ( 27 Ekim 2017)
27.10.2017
687
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

DEV ENERJİ YATIRIMI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 100 Milyon TL’lik yatırımla Sakarya Esentepe Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

 

ADA POSTASI

KUZEYİ SEL VURDU

Karasu ve Kaynarca’da etkili olan şiddetli yağış hayatı felç etti. Dereler taştı, yollar ulaşıma kapandı. Bazı ev ve iş yerlerini de su bastı.

 

BİZİM SAKARYA

BİR ANNENİN FERYADI

Okullardaki serbest kıyafet uygulaması yoksulları üzmeye devam ediyor.

Uygulamaya konulduğunda çok tartışılan serbest kıyafet yönetmeliği, bugünlerde çok konuşulmasa da özellikle yoksul ve dar gelirli aileler için kabus olma özelliğini koruyor.

 

SAKARYA HALK

YENİ TARİFE ÜRETİMİ TEHDİT EDİYOR

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ( SATSO) Meclis Üyesi Adnan Borazancıoğlu, EPDK tarafından sanayiciler için belirlenen yeni elektrik tarifesini eleştirerek “Organize Sanayi Bölgeleri daha yüksek bir tarifeden enerji almak zorunda kalacaklardır. Yeni tarife üretimi tehdit ediyor” dedi.

 

YENİ SAKARYA

ŞEHRİ NEHİR İLE BULUŞTURACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Nehri rekreasyon projesine değinerek, “Hayalim Sakarya nehrini şehir ile bütünleştirmek ve şehrin nehri çok daha yoğun bir şekilde kullanmasını amaçlamak” dedi.

 

YENİHABER

İLÇE KONGRELERİ KASIMDA BAŞLIYOR

AKP’de ara verilen ilçe kongreleri yeniden başlıyor. 9 ilçede kongreler 15 Kasım’dan sonra yapılmaya başlanacak. Genel merkezi belirlemesinin ardından kongre takvimi kamuoyuna ilan edilecek.

 

YENİGÜN

‘GIDASIZ KALIRIZ!’

Eski Tarım Müdürü Çakar, kırsal kalkınmaya dikkat çekip net konuştu.

SATSO Meclis Üyesi olan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl eski Müdürü Abdurrahman Çakar, kırsal kalkınmaya önem verilmesi gerektiğini belirtirken, “Ahırını büyütmek, yeni ahır yapmak isteyen insanların önü kesilmemelidir.  Kırsal kalkınmayı ihmal edersek yarın gıdasız kalırız ” dedi.

 
687 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.