Yerel Basında Bugün ( 27 Ekim 2017)

Yerel Basında Bugün ( 27 Ekim 2017)
30.10.2017
565
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ÇOŞKULU KUTLAMA

Sakaryalılar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Atatürk Bulvarı’nda buluştu.

 

ADA POSTASI

SUYA SASKİ GARANTİSİ

Keleş: Kalite Standartların Çok Üzerinde

Başbakan Başdanışmanı Prof. Dr.Lütfi Akça’yı ağırlayan SASKİ GEenel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, ” Altyapıya yaptığımız yatırımlar ve yakaladığımız kalite ile şehrimizde rahatlıkla ‘Sakarya’da su çeşmeden içilir’ diyebiliyoruz” diye konuştu.

BİZİM SAKARYA

29 EKİM ÇOŞKUSU

Cumhuriyetin 94. yıldönümü tüm ülkede olduğu gibi Sakarya’da da sevinçle kutlandı. Adapazarı ve diğer ilçeler yoğun yağmura rağmen vatandaşın coşkusu görülmeye değerdi.

 

SAKARYA HALK

MİLAT OLSUN

Bu mahkeme kararı bir yerle mi sınırlı kalacak !

Kıyı Kanununun 5. Maddesi “Kıyılar, herkesin eşit ve serbest olarak yararlanmasına açıktır” diyor ama Sapanca Gölü kıyısında durum hiç de öyle değil. Yıllardır birçok yeri halkla kapalı olan kıyı şeridinin halka açılması ve gölün daha temiz kalabilmesi adına mahkeme, bir iş yeri hakkında yıkım kararı aldı. Alınan bu karar yaygınlaşırsa göl için milat olabilir.

 

YENİ SAKARYA

BAYRAM ÇOŞKUSU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Adapazarı’nda ve tüm ilçelerde coşkuyla kutlandı. Katılımın yoğun olduğu törene yağmur engel olmadı.

 

YENİHABER

COŞKUYLA KUTLADIK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerini yağmur bile durduramadı.

29 Ekim Cumhuriyet’in kuruluşunun 94’üncü yıl dönümü Atatürk Bulvarı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Yağmura rağmen vatandaşlar kutlamalara yoğun ilgi gösterdi.

 

 
565 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.