Yerel Basında Bugün (26.12.2012)

Yerel Basında Bugün (26.12.2012)
26.12.2012
527
A+
A-

 

26.12.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

SASKİ tarafından Sakarya Nehri D100 mevkiinde inşası tamamlanma noktasına gelen Hidroelektrik Santral de enerji üretmeye az kaldı

“HES, Mart’ta hizmete giriyor”

ADAPOSTASI

“Kuyumcular ‘oh’ dedi”

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kuyumcuları soymak için Eskişehir’den Sakarya’ya gelen çeteyi daha önce çaldıkları altınları bozdurmak isterken suçüstü yakalandı.

BİZİMSAKARYA

Taşocağı, Akseki ve İhsaniye ‘de ne tarım bıraktı, ne hayvancılık

“Doğayı yedi bitirdi”

Yeşilin ortasına kurulan taş ocağı, Geyve’nin Akseki ve İhsaniye Köylerinde tarım ve hayvancılığın bitmesine neden oldu. Çevre felaketinin yaşandığı bölgede, halk Vali Büyük’ten yardım istedi.

SAKARYAHALK

“Korkutan tablo”

Son zamanlarda Sakarya polisinin gerçekleştirdiği birbirinde başarılı uyuşturucu operasyonlarıyla zehir tacirlerine göz açtırılmazken, ülke genelde yapılan bir araştırmanın sonuçları ürküttü. Raporda uyuşturucu ve benzeri maddelerin neden olduğu ölümler sıralamasında Sakarya ülke genelinde 8. sırada yer aldı. En çok 20-24 yaşları arasındaki gençlerin kullandığı uyuşturucular ise sokakta peynir ekmek gibi satılıyor.

YENİGÜN

Karasu Sahili, yeni düzenleme ile birlikte adeta hayat bulacak

“Turizmin yeni adresi”

Karasu’da 10 kilometrelik sahil şeridinin ‘Turizm Bölgesi’ ilan edilmesiyle birlikte harekete geçen belediye, içinde golf sahalarının da yer alacağı yeni bir oteller bölgesi oluşturmaya başladı.

YENİHABER

MHP Grup Başkanvekili Metin Ökden, Yenikent’in ulaşım sorunuyla ilgili konuştu:

“Yenikent’e yolculuk işkenceye dönüştü”

Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Metin Ökden, Yenikent’in sorununa değinerek, Yenikent ile şehir merkezi arasında hafif raylı sistemin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

YENİSAKARYA

Büyükşehir’in önemli yatırımı tamamlanmak üzere…

“HES’te geriye sayım başladı”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin hidroelektrik santrali (HES) projesinde sona geliniyor. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, enerji üretimine Mart ayında başlanacağını bildirdi.

26.12.2012 A.T.


527 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.