Yerel Basında Bugün (26.06.2012)

Yerel Basında Bugün (26.06.2012)
26.06.2012
398
A+
A-

26.06.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPOSTASI

Daha önce tartıştığı arkadaşını ‘Sen nasıl bana yumruk atarsın’ diyerek tüfekle vurdu

“Mera yolunda kanlı tartışma”

Adapazarı ilçesinde, 31 yaşındaki Ramazan Üzülmez, tartıştığı arkadaşı Bayram C. Tarafından silahla vurularak öldürüldü.

ANADOLU

“Çelik: Şehri yönetenler karar verir”

AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik, TÜVASAŞ’ın kısa vadede bir yere gitmesinin mümkün olmadığını belirterek, ‘Bakan, buradayız dedi diye fabrika orada kalmaz. Bu şehri yönetenler var, zamanı gelince de kararı onlar verir’ dedi.

BİZİMSAKARYA

Prim borçları bellerini büküyor

“Belediyeler SGK kıskacında”

Büyükşehir Belediyesi, 2012 yılı Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) sigorta prim borcu ile Türkiye’de 100 bin TL üzerinde borcu bulunanlar listesine girdi. Büyükşehir Belediyesi borçlular listesinde ilk 10’da.

SAKARYAHALK

“Başkanlık senaryoları”

Yerel seçimler öne alınmadığı takdirde 2014 yılında yapılacak. Seçimlere henüz 1 buçuk yıldan fazla zaman olmasına rağmen siyasi partilerde şimdiden ciddi bir hareketlenme gözleniyor. Özellikle iktidar partisi AK Parti’de kulisler hızlanmış durumda.

YENİGÜN

SATSO Başkanı Kösemusul da tam destek verdi

“Fuar büyük ihtiyaç”

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul, ‘Fuar alanı için çok ciddi girişimlerimiz var. Alternatif yer arayışlarımız sürüyor. Kısa sürede sonuç alacağımızı umuyoruz’ dedi.

YENİHABER

Başkan Toçoğlu ulaşım için 51 milyon TL’lik dış kredi aldıklarını söyledi

“145 yeni otobüs”

Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda kullanılmak üzere Hazine garantili 51 milyon TL dış kredi kullanacak.bu krediyle yeni otobüsler alınarak ulaşımda toplulaştırmaya gidilmesi planlanıyor.

YENİSAKARYA

Bakan Bayraktar, yetki devrinin dönüşümü hızlandıracağını söyledi

“Süreç başladı”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüme ilişkin sürecin başladığını belirterek, önceliğin acil risk taşıyan binalara tanınacağını söyledi.

26.06.2012 MA

 
398 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.