Yerel Basında Bugün (26.05.2012)

Yerel Basında Bugün (26.05.2012)
26.05.2012
682
A+
A-

26.05.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

 

ADAPAZARI

İlk kez basın karşısına çıkan CHP İl Başkanı Ecevit Keleş’ ten partisine ağır sözler

“Keleş: CHP’ de çamur at izi kalsın devri bitti!”

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, yaptığı basın toplantısında mensubu bulunduğu CHP’nin geçmişteki politikaları için: “Çamur at izi kalsın devri bitti.” Dedi.

 

ADAPOSTASI

Ahlak Büro Amirliği Çark Caddesi’nde bir Masaj Salonuna yaptığı operasyonda 14 kişiyi gözaltına aldı.

“Masaj bu sefer mutlu bitmedi”

Adapazarı ilçesi Çark Caddesinde 14 şüphelinin gözaltına alındığı fuhuş operasyonunda masaj salonu işletmecisi fuhuşa yer temin ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

 

ANADOLU

 

“Sakarya bu çalıştayla vites yükseltecektir”

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansının ortaklığında gerçekleştirilen Sakarya Otomotiv Çalıştayı başladı.

 

BİZİMSAKARYA

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş Şeker Fabrikasını değerlendirdi.

“Eylem çağrısı”

İktidar Partisi milletvekillerinin Adapazarı Şeker Fabrikası’nı satma planı içinde olduğunu iddia eden CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, APEK Başkanı Ahmet Aya’ yı da satışla görevlendirilmiş kişi olarak tanımladı.

 

SAKARYAHALK

 

“Şeker için son turlar”

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar başkanlığındaki Sakarya Ziraat Odalarının başkanlarından oluşan heyet, Adapazarı Şeker Fabrikası’nın pancar kotasının arttırılması konusunda hazırlanın kanun teklifinin yasalaşması için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’ i ziyaret ederek yardım talebinde bulundu.

 

YENİHABER

“Başbakan’dan özel ekip”

Söğütlü’ de öğretmeni tarafından kaçırılan 14 yaşındaki kız öğrencinin bulunması için Başbakan’ın talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 3 kişilik özel ekip görevlendirildi.

 

YENİGÜN

İl Kongresi yaklaşırken yönetime girecek isimler belirlenmeye başladı.

“AKP’ de zor günler!”

AK Parti Sakarya İl Teşkilatının 15 Haziranda yapılması beklenen kongresinde tek liste ile seçime gidilecek olunması nedeniyle yönetime girmek isteyenler bugünlerde yoğun bir şekilde kulislere başladılar.

 

YENİSAKARYA

“Değişim sinyali”

CHP’nin yeni İl Başkanı Ecevit Keleş, manevi değerlerden uzak olmadıklarını söyledi, kronikleşmiş sorunlara ise radikal çözüm önerilerinde bulundu.

26/05/2012- Büşra Ergün


 

 
682 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.