Yerel Basında Bugün (26.02.2012)

Yerel Basında Bugün (26.02.2012)
27.02.2012
453
A+
A-

26.02.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Toçoğlu: Kamuoyu hanginize inanacak!”

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı AKM Tiyatro Salonu’nda yapıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Biz istişareye milletimizle yapıyoruz” dedi.

ADAPOSTASI

Sapanca’da meydana gelen korkunç trafik kazasında sürücü feci şekilde öldü.

“Otomobil karton gibi yırtıldı”

Erhan Alemdar’ın kullandığı otomobil kontrolden çıkıp savruldu. Otomobil seyir halinde ki karavana çarptı, sonra da park halindeki TIR dorsesine çarparak durabidi.

ANADOLU

AKP Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı AKM tiyatro salonunda gerçekleştirildi

“Konuşmak için konuşuyorlar”

Parti milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’da siyaset yapan kimi isimlerin sadece konuşmak için konuştuklarını ve sözlerinin toplumda herhangi bir karşılık bulmadığını savundu.

BİZİM SAKARYA

“Muhalefete veryansın”

AKP Yerel Yönetim Toplantısı’nda konuşan Büyükşehir Başkanı Toçoğlu, muhalefete zehir zemberek sözlerle yüklendi. Toçoğlu, MHP’li Münir Kutluata ve Orhan Ünver’i kendi sözleriyle vurdu.

SAKARYAHALK

AKP Yerel Yönetim Toplantısı’nda konuşan Toçoğlu, muhalefeti eleştirdi

“Hanginize inanacağız”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İstişare toplantısında yaptığı konuşmada, MHP’ye yüklendi. Toçoğlu, “MHP Milletvekili Münir Kutluata, Meclis’te Yenikent’in ilçe olması için teklif verirken, MHP İl Başkanı Orhan Ünver, Yenikent, Serdivan’a bağlansın diyor. Şimdi soruyorum, biz hanginize inanacağız” dedi.

YENİGÜN

Vali Büyük, ilimizin hızla göç alması nedeniyle istihdam alanlarının arttırılması istedi

“İşsizlik seferberliği”

Deprem sonrasında göç vermemizin ardından son yıllarda hızla artan nüfus ve göç almamız nedeniyle istihdam alanların da artış için her yol aranıyor. Vali Mustafa Büyük’te teknolojiye uygun işgücü yetiştirilmesi çağrısında bulundu.

YENİHABER

Başkan Zeki Toçoğlu ve MHP’den karşılıklı sert açıklamalar

“Kılıçlar çekildi”

AKP Yerel Yönetimler Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, muhalefeti kafa karıştırmak ve hakaret ederek siyaset yapmakla eleştirdi. MHP İl Başkanı Orhan Ünver Büyükşehir’i hizmet üretmemekle suçladı.

YENİSAKARYA

MHP’li Ünver sert çıktı

“Erciyes eleştirisi”

MHP İl Başkanı Orhan Ünver, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun “Erciyes Dağı Kayseri için nimettir” sözlerini eleştirip, “Sapanca Gölü, Sakarya Nehri, Karadeniz kıyıları size göre nimet değil mi?” diye sordu.

 

 

 
453 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.