Yerel Basında Bugün (26 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün (26 Şubat 2018)
26.02.2018
735
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

MİLYONLUK ŞEHİR OLACAĞIZ

TUİK’ in açıkladığı yıllara göre tahmini nüfus artışlarına göre 990 bin 214 nüfusu olan Sakarya 2018 yılının sonunda 1 milyon barajını geçiyor.

 

ADA POSTASI

BU ÜLKE HEPİMİZİN

CHP Grup Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve İl Başkanı Erdoğan Isır, Taraklı’ da esnaf ziyaretinde bulundu. Özkoç, ‘Bizi ayrıştırmaya çalışanlara inat birlik ve beraberliğimize sahip çıkmak zorundayız. Bu ilke hepimizin’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

BU ORMANDA YOK OLDULAR

Evrenköy’ de yılan hikayesine dönen tapu sorunuyla ilgili dava, fotoğrafta görülen yerlerin ‘orman arazisi’ olduğu gerekçesiyle köylülerin aleyhine sonuçlandı.

 

SAKARYA HALK

YAA ASIN YA KESİN!

Son aylarda ülkenin her yerinde çocuğa karşı işlenen cinsel istismar olaylarına büyük tepki gösteren vatandaş, ‘Bir tek çocuklar değil, kadına karşı işlenen cinsel istismar olaylarında hapis veya kimyasal hadım az kalır. Öyle olaylar görüyoruz ki bunları yapanları yaa idam etsinler, ya da cinsel organları kesilsin’ dedi.

SAKARYA YENİ HABER

 

15 YIL SONRA ADAPAZARI’NI TANIYAMAYACAKSINIZ

Partisi’nin Adapazarı İlçe Danışma Meclisi’ne katılan AKP Milletvekili Üstün, ilçeye yapılacak yatırımlar için çalıştıklarını belirterek, ’15 yıl sonra Adapazarı’nı tanıyamayacaksınız’ dedi.

 

YENİ SAKARYA 

SAÜ’DE ÇOK ÖENMLİ ÇALIŞMA

SAÜ Teknoloji Fakültesi akademisyen ve öğrencileri TÜBİTAK’ın da desteğiyle kanserli hücreyi seçebilen fotodinomik terapi cihazının prototipini üretti.

 
735 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.