Yerel Basında Bugün (26 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (26 Nisan 2018)
26.04.2018
637
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

SİYASETTE KADER GÜNÜ

24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak isteyen siyasi parti başkanları, bürokratlar ve memurların istifası için bugün son gün. Adaylık için çok sayıda ismin istifa etmesi bekleniyor.

 

ADA POSTASI

MESLEKİ EĞİTİM KAMPÜSÜ KURACAĞIZ

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan birliğe bağlı merkezi sınav merkezinin tanıtımı için basın mensuplarıyla buluştu. SESOB olarak dünyanın önde gelen tesislerinde sınav merkezi açtıklarını ifade eden Balkan Alişan, merkezi sınav eğitim kampüsü kurmak için gerekli girişimleri yaptıklarını söyledi.

 

BİZİM SAKARYA 

GÜÇLÜ LOBİ!

Akyazı’da dün bir araya gelen meslek örgütleri, birlikte hareket önemine işaret ederek, ‘Sakarya için güçlü lobi’ mesajı verdi.

 

SAKARYA HALK

SAMİMİYETSİZLER!

Başını örttüğü için geleceği elinden alınan yüz binlerce genç kızın kan kustuğu o günleri unutup, sırf Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gitsin diye CHP ile ittifak arayışı içinde olan Saadet Partisi’ne sokaktaki vatandaş, ‘Bir neslin kan kusturulduğu o günleri ne çabuk unuttunuz! Bu yaptığınız en kibar tabirle samimiyetsizliktir’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

42 KİŞİYE HAPİS

FETÖ/PYD şehir yapılanmasına ilişkin, 12’si tutuklu 45 sanıklı davada, 42 sanığa ‘silahlı terör örgütü üyeliği suçundan’2 yıl 6 ay ile 9 yıl 4 ay 15 gün arasında değişen hapis cezaları verildi.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘ŞİFREMİZ 54!’

SATSO Başkanı Akgün Altuğ, bundan sonra mecliste şehrin sorunlarının konuşulması gerektiğini belirterek, ‘Bu nedenle ‘Şifremiz 54’ diyerek yola çıktık. Öncelikle Sakaryalı olamama problemi olan aidiyet duygusunu geliştirmemiz gerekiyor’’ dedi.

 

 YENİ SAKARYA 

GÖRÜNTÜ VAR SES YOK!

AK Parti’de milletvekili aday adaylığı için birçok kişinin ismi geçerken şu ana kadar resmi başvuruda bulunan tek isim işadamı Ender Serbes oldu. Başvuru sayısının bilhassa hafta sonu artması bekleniyor.
637 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.