Yerel Basında Bugün (25 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün (25 Şubat 2018)
25.02.2018
585
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

SİYASİ İLTİCA

Uzun süre Sakarya’da gazetelerde çeşitli görevler yapan Hakan Arslan, Almanya’ya siyasi iltica talebinde bulundu. Şuan Hamburg’daki bir mülteci kampında tutulan Arslan’ın kaderi, iltica talebinin karara bağlanmasının ardından belli olacak.

 

ADA POSTASI

EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

Ak Parti 6. Olağan Kongresi öncesinde düzenlenen toplantıda konuşan Toçoğlu, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşku ve heyecanla huzur buluyorum dediği şehrimizde ağırlayacağız. Sakarya; 16 ilçesi, kadınları, gençleriyle Sayın Cumhurbaşkanımızı bekliyor’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA

MUHALEFETTEN ŞEKER TEPKİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi ve Demokrat Parti, 14 şeker fabrikasının özelleştirmesine ilişkin kararı eleştirerek, geri alınmasını istedi!

 

SAKARYA HALK

ŞEHRİMİZDE EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

Ak Parti 6. Olağan Kongresi öncesinde düzenlenen toplantıda konuşan Toçoğlu, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşku ve heyecanla ‘Huzur buluyorum’ dediği şehrimizde ağırlayacağız. Sakarya; 16 ilçesi, kadınları, gençleriyle Sayın Cumhurbaşkanımızı bekliyor’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

ERDOĞAN HAZIRLIĞI

AKP’de 11 Mart’ta ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamak için hazırlıklar sürüyor. İl Başkanı Fevzi Kılıç, Başkan Toçoğlu ve teşkilat üyeleri dün salonda inceleme yaptı.

 

SAKARYA YENİGÜN

ÇİFTÇİYE PARA YAĞACAK

Çiftçilerin merakla beklediği ve bu hafta içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdesi verilen mazot ve gübre ödemeleri kimlik numaralarına göre yapılmaya başlandı.

 

YENİ SAKARYA

ÇİFTÇİYE MÜJDE!

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ‘Tarım Bağkur sigortalısı olan çiftçilerimizin, birikmiş sigorta pirim borçlarının tasfiye edilmesi için kredi kullandırılması ve böylelikle emeklilik hakkı kazanmalarının sağlanması büyük bir mağduriyeti giderecek’ dedi.
585 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.