Yerel Basında Bugün (25 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (25 Nisan 2018)
25.04.2018
649
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ALTAY KARASU’DA ÜRETİLECEK

Milli ana muharebe tankı Altay’ın seri üretimi ve Altay tankına motor geliştirme ihalesini BMC kazandı. Altay’ın seri üretimi BMC’nin Karasu ilçesinde yapacağı fabrikada yapılacak.

 

ADA POSTASI

EMNİYETTEN EŞ ZAMANLI OPERASYON

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çeşitli suçlardan aranması olan şahısların yakalanması için il merkezi ve ilçelerde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

 

BİZİM SAKARYA 

SAKARYA’NIN YANINDAYIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın ile görüşen Toçoğlu’na, 2002’de gerçekleştirilecek Uluslararası Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası için destek geldi.

 

SAKARYA HALK

KİM KAYACAK!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün grup toplantısında ‘Dönem A partisi, B partisi dönemi değildir. Bütün siyasi partilerin liderlerine sesleniyorum. Biz her türlü özveride bulunmaya hazırız’ derken tek dertlerinin Erdoğan’ın bulunduğu makamdan gitmesi olduğunu açıkça ifade etti. Hal böyle iken Erdoğan’ın gitmesi için her türlü ittifaka hazır olduğunu açıklayan muhalefet nasıl bir ittifak yapacak! Tabanları birebir zıt olan CHP ile Saadet Partisi aynı çizgide mi buluşacak! İYİ Parti ile HDP aynı ittifak mı destekleyecek! İlle de Erdoğan gitsin derken destek için kim kimin tarafına kayacak!

 

SAKARYA YENİ HABER

BAŞVURULAR BAŞLADI

Siyasi partilerde 24 Haziran seçimleri öncesinde aday adaylığı başvuruları başladı. Aday adaylığı müracaat ücretinde rekor 10 bin lira ile CHP’de. MHP ise aday adaylarından 2 bin 500 lira alacak.

 

SAKARYA YENİGÜN

PUANLAR KAYBETTİK

Sezon başından beri şampiyonluk şarkısı söyleyen binlerce Sakaryaspor taraftarının umudu, Niğde beraberliği ile çıkmaza girdi. Liderlik şansını %99 kaybeden Yeşil-Siyahlı ekibin ikili averajı da kötü.

 

YENİ SAKARYA 

SİYASET ISINIYOR

24 Haziran’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler öncesinde partilerde milletvekili aday tespit çalışmaları tüm hızıyla başladı. Listede en çok merak edilen AK Parti’de müthiş bir trafik yaşanırken ilimizde ve Ankara’da yoğun kulisler sürüyor. Çok sayıda talipli aday listesinde yer alabilme mücadelesinde.
649 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.