Yerel Basında Bugün ( 25 Mart 2018 )

Yerel Basında Bugün ( 25 Mart 2018 )
25.03.2018
618
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

SERVİSÇİLER İSYANDA

Büyükşehir Belediyesi’nin S plaka fiyatını 50 bin lira olarak belirlemesi servisçileri isyan ettirdi. Yarın gerçekleştirilecek olan ihalede bu parayı veremeyeceklerini söyleyen servisçi esnafı AK Parti İl Başkanlığı’na giderek derdini anlattı.

 

ADA POSTASI

BÜYÜK ÇEKİŞME!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine kısa bir süre kalan kulisler hareketlendi. Muhtemel başkan adayları rakiplerini komitede devirmek için olağanüstü çaba harcıyor.

 

BİZİM SAKARYA 

SENDİKALAR HUZURSUZ!

Türk-İş’e bağlı sendikaların Sakarya Şube Başkanları yarın, taşeron düzenlemesinde kadro kapsamına alınmayan KİT çalışanlarıyla ilgili bir basın toplantısı düzenliyor.

 

SAKARYA HALK

DÖRDÜNCÜ KAT İSTEMEDİK ÇATILARI DEĞERLENDİRELİM

Önceki gün işadamlarıyla birlikte belediyelerin imar müdürleri ve yöneticilerle bir araya gelen Müteahhitler Birliği, kamuoyunda oluşan ‘Müteahhitler 4. kat mı istiyor’ algısı üzerine dün yazılı açıklama yaptı. Başkan Bayrak ‘Biz asla ama dördüncü katı istemedik. Mevcut çatı boşluğunu değerlendirelim istedik’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

3 KAT SINIRI SADECE SAKARYALI MÜHEAHHİTE

SMB Başkanı Murat Bayrak, ilimizde 3 kat sınırının sadece Sakaryalı müteahhitlerle sınırlı olduğunu belirterek, şehrin belli bölgelerinde 5 kata izin verildiğini söyledi.

 

SAKARYA YENİGÜN

ÇELİŞKİLER YUMAĞI

Sakarya Müteahhitler Birliği, gazetemizin iki gündür manşete taşıdığı kat isteği haberine cevap niteliğinde çelişkilerle dolu açıklama yaptı.

 

YENİ SAKARYA 

ZAFER ANISINA

Afrin Zaferi’nin hatırasını yaşatmak ve Zeytin Dalı Harekatını şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak amacıyla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından tüm okullara zeytin fidanı dağıtıldı.
618 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.