Yerel Basında Bugün (25 Eylül 2011)

Yerel Basında Bugün (25 Eylül 2011)
26.09.2011
531
A+
A-

 

25 Eylül 2011 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Acarlara Longozu’nda yaşanan çevre katliamına 28 bin lira para cezası geldi

“Doğa katliamına 28 bin tl ceza!”

Sakarya’nın Karasu ve Kaynarca ilçesi arasında kalan dünyanın sayılı su basar ormanlarında Acarlar Longozu’nda yaşanan çevre katliamının sorumlusuna 28 bin lira idari para cezası kesildi.

ADA POSTASI

“Yazlıkta fabrika yangını”

Serdivan ilçesinde çıkan yangında mobilya imalathanesi kullanılamaz hale geldi.Yangın çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle güçlükle söndürüldü.

ANADOLU

“Mobilya imalathanesi alev alev yandı”

Serdivan ilçesinde faaliyet gösteren bir mobilya imalathanesinde yangın çıktı.1 işçisinin yaralandığı yangında imalathane kullanılmaz hale geldi.Yangın çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle güçlükle söndürüldü.

 

BİZİM SAKARYA

“Bakan Küçümsedi”

Dün Ankara’daki bir toplantıda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na Acarlar Longozu’ndaki katliamla ilgili soru soruldu. Bakan’ın çelişkili cevabı herkesi şaşırttı.

 

SAKARYAHALK

“Yaraları iyileşti ama…”

Mavi Marmara saldırısında İsrail askerlerinin silahlarından çıkan ilk kurşunların isabet ettiği aktivist, kurşunla delinen kimliğini hatıra olarak taşıyor.

 

YENİHABER

“Ödül Gibi Ceza”

Acarlar Longozu’nda ağaçları keserek kanal açan iş adamı Y.A  yayınlarımız sonrasında en alt limit olan 28 bin lira para cezasına çarptırıldı. Bu, Y.A’nın korunduğu iddialarını doğruluyor.

 

YENİGÜN

“Sağlıkta Büyük Ayıp”

Sakaryalı 400 yataklı hastane yapılacak diye 5 yıldır bekliyor, ancak hastane bittiğinde 250 yatak kapasiteli olarak hizmete girecek.

 

YENİ SAKARYA

“Saü İlçe Gibi”

Bu yıl Sakarya Üniversitesi’ne Söğütlü’nün nüfusu kadar öğrenci kayıt yaptırdı. Yeni kayıtlarla öğrenci sayısı 60 bini bulan SAÜ, adeta şehrin 17. İlçesi haline geldi.
531 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.