Yerel Basında Bugün (24.12.2012)

Yerel Basında Bugün (24.12.2012)
24.12.2012
383
A+
A-

24.12.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

“Bileciler köyünde cinayet”

Adapazarı ilçesine bağlı Bileciler Köyü’nde meydana gelen kanlı olayda bir kişi tabanca ile vurularak hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre M. B. İsimli 45 yaşındaki kişi tabanca ile öldürüldü.

ADAPOSTASI

Acil Servislerde yaşanan hekim sıkıntısı, gün yüzüne çıktı. Son çare Aile Hekimleri.

“Aile hekimleri acil servislere”

Sakarya’da acil servislerde hekim yetersizliğinden dolayı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından hastanelerin acil servislerinde aile hekimlerinin nöbet hizmetlerine katkı sağlamaları istendi

BİZİMSAKARYA

“Bildik Projeler!”

Merakla beklenen dünkü toplantıda Büyükşehir Belediyesi Başkanı Toçoğlu projeleri, 1/25 bin Ulaşım Master Planı, Balaklıya-Akçay Barajı, Sakaryaspor Stadı ve daha önce Sakarya Nehri Rekreasyon Pojesi olarak bilinen Sakarya Park Projesi olarak açıkladı. Hepsi bilinen projeler.

SAKARYAHALK

“Rüya gibi”

Büyükşehir Belediyesinin Ak Parti teşkilatına yönelik gerçekleştirdiği hizmet toplantısında konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, Sakarya Park’ın müjdesini verdi. Sakarya Park’ın detaylarını kamuoyu ile paylaşan Başkan Toçoğlu, ‘İlk etabı 120 dönümden oluşan rüya projemize, yürüyüş yolları, piknik alanları, kafeterya, restoran, park ve spor alanları, amfi sinema, tiyatro, otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 2013 yılının ilk ayında ihalesini gerçekleştiriyoruz’ dedi.

YENİGÜN

Başkan Toçoğlu, ‘1364’ günün hesabını verip, yeni hedefleri açıkladı. Sakarya Park Projesi içinde startı verdi.

“Rüya değil, gerçek!”

Başkan Toçoğlu, merakla beklenen sürprizini dün açıkladı. ‘Rüya gibi’ diye adlandırılan Sakarya Nehri kenarındaki ‘Sakarya Park Projesi’nin ilk etabını anlatan Başkan Toçoğlu, “2013 yılında bu gerçek olacak” dedi.

YENİHABER

Saü Tıp’ta oksijen tedavi merkezi kurulacak.

“Örnek bağışla örnek merkez”

Balaban Gıda’nın sahibi işadamı İbrahim Balaban Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi kurulması için tam 350 bin Euro bağışladı.

YENİSAKARYA

“İşte o proje”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘En büyük rüyam’ diye nitelendirdiği ‘Sakarya park’ projesini açıkladı ve Ocak ayında ihale edileceğin söyledi.

24.12.2012 A.T.


383 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.