Yerel Basında Bugün (24.10.2012)

Yerel Basında Bugün (24.10.2012)
24.10.2012
418
A+
A-

24.10.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“İbrahim Usluya soruşturma izni”

Göl kenarındaki bir otele usulsüz ruhsat verildiği iddiası ile içlerinde Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu’nun da bulunduğu yetkililer hakkında soruşturma izni verildi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

KOSGEB, girişimcilik destek programı uygulamalı kursları eğitimlerine katılım için çağrıda bulundu

“KOSGEB ’ten 30 bin TL’lik kurs”

ADAPOSTASI

“Toçoğlu: ‘Her hizmet bayram sevinci yaşatır.’

Yürütülen çalışmalara değinen Başkan Toçoğlu: “Temel motivasyonumuz, halkımızın yaşamaktan mutluluk duyduğu bir Sakarya idealidir.” dedi.

ANADOLU

“Pazarlarda ‘naylon poşet’ dönemi sona eriyor”

Adapazarı Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı ve Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu ( TÜSPAF ) Yönetim Kurulu üyesi Muzaffer Kabacan, Yeni çıkan 5957 sayılı Haller Kanunu ve Pazar Yerleri Yönetmeliğine göre 2013 yılı itibariyle Pazar yerlerinde naylon poşet kullanımına son vereceklerini söyledi.

BİZİMSAKARYA

Muhtarlar köy ve kent hayatındaki dengeye dikkat çekerek endişelerini dile getirdiler

“Köylü ne yapacak?”

Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, Kabul edilen büyükşehir tasarısını eleştirerek, ‘Tarım ve hayvancılık yapan köylü bir anda belediye kurallarına tabi olacak, Köylü şehirdeki ile aynı vergiyi ödemek zorunda kalacak’ diyerek muhtarların görüşlerini sıraladı.

SAKARYAHALK

“Yakışmıyor”

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Bulvarı üzerinde düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Orhan Camii önünde yapılan Meydan Düzenlemesi Şehir merkezinin görüntüsünü değiştirirken meydanın hemen yanı başında yer alan işyerleri ise bakımsızlıktan adeta dökülüyor.

YENİGÜN

AK Parti-HAS Parti birleşmesinde, tavanda sıkıntı görülmüyor

“Tabanda sancı var”

HAS Parti’nin fesih edilerek AK Partiye katılması, her iki partinin il teşkilatlarında gergin bir bekleyişe neden oluyor.

YENİHABER

Engelliler teröre lanet ve şehitler için akülü arabalarıyla Ankara’ya gidecek

“Size helal olsun”

Adapazarı Sakatlar Derneği, artan terör olaylarına tepki ve şehitlere saygı için herkese örnek olacak eyleme imza atıyor. 5 engelli akülü arabalarıyla Ankara’ya doğru yola çıkacak.

YENİSAKARYA

“Kaçakçıya geçit yok”

Sakarya polisinin son üç günde gerçekleştirdiği operasyonlarda Güneydoğu’dan batıya taşınan 84 kilo esrar ele geçirildi. Bir başka operasyonda ise 14 bin paket kaçak sigara yakalandı.

24.10.2012 EK

 
418 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.